Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Xάρτης με όλα τα OXYPA και τις ενέδρες του Έβρου στα χέρια παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα


 Εκατοντάδες και πιθανότατα περισσότεροι από 500 είναι οι παράνομοι μετανάστες που εισέρχονται καθημερινά στην Ελλάδα, από τις διαβάσεις του Έβρου! Το στοιχείο από μόνο του δεν θα ήταν τόσο εντυπωσιακό , αν η κυβέρνηση δεν υποστήριζε καθημερινά ότι δεν εισέρχεται κανείς παράνομα από το «φρούριο – Έβρος».

Το ζήτημα πλέον είναι ότι αυτό γίνεται οργανωμένα και κατευθυνόμενα, καθώς η διάβαση του υδάτινου κωλύματος του Έβρου, γίνεται πια βάσει οδηγιών που δίνονται από το Facebook! Μάλιστα δημοσιεύτηκε στο facebook κατάλογος – χάρτης με τις απόρρητες ελληνικές στρατιωτικές τοποθεσίες, δηλαδή οχυρά , πολυβολεία, πιθανές ενέδρες στρατόπεδα κλπ.

Τα στοιχεία είναι πραγματικά σοκαριστικά και δείχνουν το βάθος της εμπλοκής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις αυτές.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στο αποκαλυπτικό βίντεο του pronewsTV, καθοδηγούνται με ακρίβεια από το που θα εισέλθουν, που θα καταφύγουν, που θα βρουν τροφή και ρούχα και πως θα προωθηθούν εν συνεχεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.Υπολογίζεται ότι πάνω από 100.000 παράνομοι μετανάστες από Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Ιράκ, Πακιστάν κλπ αλλά και από αφρικανικές χώρες, θα εισέλθουν αυτό το καλοκαίρι μόνο από τον Έβρο.

Το ζήτημα είναι ότι από ελληνικής πλευράς δυστυχώς οι Αρχές δεν εκμεταλλεύονται όλους του ανθρώπινους πόρους. Π.χ. η εθνοφυλακή δεν βγαίνει σε μικτά κλιμάκια με Στρατό ή Αστυνομία με αποτέλεσμα η τεράστια δύναμή της στο νομό να μην αξιοποιείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις