Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 70χρονος Βρετανός για τον βιασμό της κόρης του


 Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος Βρετανός που κατηγορείται ότι βίασε την κόρη του, στα Μάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 70χρονος Βρετανός, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία το Σάββατο 11 Ιουνίου, μετά από την καταγγελία της κόρης του ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άνδρα.

Η 34χρονη Βρετανίδα, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τον πατέρα της για διακοπές, κατέθεσε ότι ο 70χρονος άνδρας – ο οποίος συνελήφθη από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, μερικές ώρες μετά την καταγγελία της κόρης του, αρνείται τα όσα του αποδίδονται.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό. Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι επ’ ουδενί δε θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο στην κόρη του. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα (14/6), ο συλληφθείς Βρετανός οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό. Ο 70χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος παρέμενε κρατούμενος όλες τις προηγούμενες ημέρες, οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου στην ανακρίτρια Ηρακλείου για την απολογία του.

Μάλιστα, στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε και η κόρη του για να του συμπαρασταθεί. Η υπόθεση ήρθε στο φως στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, όταν η 34χρονη προχώρησε σε καταγγελία βιασμού, χωρίς όμως να υποδεικνύει τον πατέρα της. Μετά από έρευνες των αστυνομικών αρχών και την εξέταση ακόμη και βιντεοληπτικού υλικού από τα σημεία που είχαν διασκεδάσει πατέρας και κόρη το επίμαχο βράδυ, στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, τον εντόπισαν και τον οδήγησαν το περασμένο Σάββατο ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό, σε βαθμό κακουργήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις