Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Ο Μητσοτάκης πήρε 8.500 ευρώ ενίσχυση ως αγρότης

 


Ήταν 23 Μαΐου όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τους νέους και τις νέες να μην ασχολούνται με το πόσα χρήματα θα βγάλουν αλλά να δουν τη ζωή πιο ολιστικά.

Ο δάσκαλος που δίδασκε και λόγο δεν εκράτει, αποκαλύπτεται δυο εβδομάδες μετά, ότι πήρε οικονομική ενίσχυση ως αγρότης και μάλιστα μετά από αίτηση που κατέθεσε.

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Documento, η οποία αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός το 2020 και το 2021 ενισχύθηκε οικονομικά με ποσό περίπου 8.500 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Η οικονομική ενίσχυση του αγρότη Κυριάκου Μητσοτάκη είναι νόμιμη. Το θέμα, όμως, είναι πόσο ηθική είναι ειδικά στους ζοφερούς καιρούς που ζουν εκατομμύρια πολίτες λόγω της ακραίας ακρίβειας και της πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ που αντί να δίνει λύσεις, την πυροδοτεί.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πάρει το 2019 αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ για ελαιόδεντρα που είχαν υποστεί ζημιές από πλημμύρες.

Δεν προβληματίζει το Μαξίμου η αποκάλυψη για τα αγροτικά επιδόματα

Μπορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υπάρχει μεγάλη αναμπουμπούλα λόγω της αποκάλυψης ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αίτηση για να λάβει 8,500 ευρώ ως αγροτικό επίδομα, στο μέγαρο Μαξίμου όμως δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για το θέμα.

Αντίθετα, σύμβουλοι του πρωθυπουργού προτίθενται να χρησιμοποιήσουν επικοινωνιακά την όλη υπόθεση, τονίζοντας σε μία δύσκολη διεθνή συγκυρία ότι η Ελλάδα διοικείται από τον μοναδικό κατ’ επάγγελμα αγρότη πρωθυπουργό!

Την ώρα που η παγκόσμια επισιτιστική κρίση είναι προ των πυλών, η Ελλάδα θα βγει μπροστά με τον αγρότη Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας έναν ισχυρό συμβολισμό σε ολόκληρη την Δύση για την ανάγκη ενίσχυσης της πρωτογενούς παραγωγής.

Μετά τα λοκντάουν, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα όπλα στην Ουκρανία κλπ, ο Κυριάκος γίνεται παγκόσμιος πρωτοπόρος και στην αγροτική επανάσταση…  Σαν τα σπουργίτια, από τα χεράκια του θα τρώμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις