Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές – META τον Δεκαπενταύγουστο οι αποφάσεις

 


Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Realfm 97,8 αναφέρθηκε στα σενάρια για τις πρόωρες εκλογές και τον χρονικό ορίζοντα. Αν οι εκλογές είναι πρόωρες και γίνουν το φθινόπωρο, τον Οκτώβριο θα έχουμε τελειώσει με τις δεύτερες αποκάλυψε.

“Αυτό σημαίνει ότι αρχές Σεπτεμβρίου θα προκηρυχθούν οι πρώτες, εντός του Σεπτεμβρίου θα γίνουν και εντός του Οκτωβρίου θα γίνουν οι δεύτερες. Νοέμβρη θα υπάρχει κυβέρνηση ή έτσι ή αλλιώς. Αν γίνουν πρόωρες εκλογές. Αν γίνουν θα το αποφασίσει ο Πρωθυπουργός μετά τον Δεκαπενταύγουστο και θα το αποφασίσει βλέποντας πώς εξελίσσονται τα οικονομικά, πώς εξελίσσονται τα ελληνοτουρκικά, πώς εξελίσσονται οι δημοσκοπήσεις, πώς πήγε το καλοκαίρι με τις φωτιές. Όλα αυτά θα είναι πάνω στο τραπέζι για να πάρει την απόφαση” επεσήμανε.

“Το έχουν όλοι σίγουρο για τον Οκτώβριο, μπορεί να μην το ομολογούν αλλά το έχουν σίγουρο” σχολίασε η Κάτια Μακρή, η οποία αποκάλυψε ότι αύριο θα γίνει η σύσκεψη για τα καύσιμα έτσι ώστε οι ανακοινώσεις να γίνουν το πολύ μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

“Θα γίνει αύριο το πρωί η σύσκεψη, ώστε οι πολίτες να έχουν εικόνα τι θα γίνει τον Ιούλιο. Η σύσκεψη θα είναι διευρυμένη, θα συμμετέχουν ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Σταϊκούρας, ο κ. Σκρέκας και πολλοί άλλοι” αποκάλυψε η Κάτια Μακρή.

Ακούστε το ηχητικό:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις