Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Αδιανόητο: O Τ.Μπάιντεν παίρνει οδηγίες με σημείωμα για το πως να μιλήσει και να συμπεριφερθεί σε συνάντηση με βιομήχανους!

 


Σοβαρά ερωτήματα για την διανοητική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν δημιουργεί η αποκάλυψη ότι είχε προμηθευτεί σημείωμα με βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να ενεργήσει, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.

Δεν μιλάμε για σημειώσεις για το τι πρέπει να πει και τι πρέπει να αναφέρει αλλά για σημειώσεις οι οποίες του υποδεικνύουν πως θα συμπεριφερθεί!

Ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε κατά λάθος στους φωτογράφους τη λίστα με τις οδηγίες που ανέφερε μεταξύ άλλων «καθίστε στη θέση ΣΑΣ», «ΕΣΕΙΣ κάνετε σύντομα σχόλια» και «ΕΣΕΙΣ αποχωρείτε».

Ο 79χρονος Μπάιντεν είχε επίσης οδηγίες να μιλήσει σε συγκεκριμένους συμμετέχοντες, να τους κάνει ερωτήσεις και να τους ευχαριστήσει πριν αποχωρήσει!

Σημειώνεται ότι νωρίτερα φέτος ο Τζο Μπάιντεν εντοπίστηκε με έτοιμες απαντήσεις για τα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας για την Ουκρανία.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες έπεσε από το ποδήλατό του «εν στάσει» μπροστά σε κόσμο και δημοσιογράφους ενώ η λίστα με τα πράγματα που δεν θα έπρεπε να λέει και να κάνει είναι ατελείωτη…

Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τα σχόλια και τις εικασίες σχετικά με την υγεία του και είναι λογικό αλλά η πραγματικότητα τον διαψεύδει.

Το πρόβλημα είναι ότι ένας τέτοιος άνθρωπος βρίσκεται στην ηγεσία μιας πανίσχυρης χώρας, της μίας εκ των δύο μεγαλύτερων πυρηνικών υπερδύναμη του πλανήτη.

Στην διάρκεια της συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας στην αίθουσα Ρούσβελτ του Λευκού Οίκου, ο Μπάιντεν έδειξε στους φωτογράφους το σχέδιο οκτώ σημείων για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται!

Αντί να αναφερθεί ονομαστικά στον «Πρόεδρο», ο συγγραφέας του σημειώματος αναφερόταν στον Μπάιντεν ως «ΕΣΕΙΣ», με έντονα κεφαλαία γράμματα.

Το σκονάκι ζητούσε από τον Μπάιντεν να καθίσει, με την προτροπή «ΚΑΘΙΣΤΕ στη θέση ΣΑΣ». Στη συνέχεια, το σημείωμα έλεγε στον πρόεδρο να μιλήσει μόλις οι δημοσιογράφοι μπουν στην αίθουσα: «ΕΣΕΙΣ κάνετε σύντομες παρατηρήσεις (2 λεπτά)».

Αφού αποχώρησαν οι δημοσιογράφοι, ο Μπάιντεν κλήθηκε να μιλήσει σε κάποιους από τους παρευρισκόμενους στη συνάντηση. «ΕΣΕΙΣ ρωτάτε την Liz Shuler, πρόεδρο της AFL-CIO, μια ερώτηση» και στη συνέχεια «ΕΣΕΙΣ ευχαριστείτε τους συμμετέχοντες» και «ΕΣΕΙΣ αποχωρείτε».

Μόνο πότε θα πάει τουαλέτα δεν του έχουν γράψει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις