Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Αποκαλυπτικός ο Κ.Φαρσαλινός: «Ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών, αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας»

 


“Ψευδείς” χαρακτήρισε μιλώντας σε ρ/σ ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινος, τις δηλώσεις του υπουργού υγείας ότι οι θάνατοι είναι πολύ λιγότεροι γιατί η εμβολιαστική κάλυψη είναι στο 90% στον ευάλωτο και στο 75% στον ενήλικο πληθυσμό.

“Ενώ έχουμε παντελή έλλειψη στοιχείων ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, άνοιξε η πλατφόρμα για την 4η δόση. Δεν είναι προσωπική άποψη οτι δεν μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη, ακόμα κι αν με απόλυτη βεβαιότητα έχει όφελος”, πρόσθεσε ο κ. Φαρσαλινός.

“Νέα μελέτη δείχνει οτι ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας. Κυρίως με το εμβόλιο της Moderna. Μεγαλύτερο ποσοστό από το να κάνεις μυοκαρδίτιδα εξαιτίας του ιού”, υπογράμμισε ο ίδιος.

“Επιμένουν στην ασφάλεια του εμβολίου όταν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έχει επίσημα καταγράψει επιπλοκές. Οι διαπρεπέστατοι και παγκοσμίως γνωστοί επιστήμονες που έβγαιναν πέρσι και έλεγαν δημόσια ότι ππρόκειται για τα πιο αποτελεσματικά και πιο ασφαλή εμβόλια στην ιστορία της ανθρωπότητας σήμερα ντρέπονται για αυτές τις δηλώσεις ή όχι;”, αναρωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις