Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε την 79χρονη μητέρα του – Βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα


 Φρίκη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νεάπολη από τη δολοφονία μιας 79χρονης στο ίδιο της το σπίτι από τον γιο της.

Συγκεκριμένα, η 79χρονη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη με τα ρούχα στη μπανιέρα του σπιτιού της.  Ο 50χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thesstoday.gr, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις