Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Άνδρας με ρόπαλο επιχείρησε να εισβάλει στο ραδιομέγαρο της EPT


 Αναστάτωση στο Ραδιομέγαρο - Έσπασε την μπάρα του πάρκινγκ με το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να μπει στο κτήριο - Είναι συμβασιούχος της ERTFLIX και  υποστήριξε ότι είχε οικονομική διαφορά με την ΕΡΤ - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής λόγω ενός μαινόμενου 36χρονου άνδρα ο οποίος επιχείρησε να εισβάλλει στο κτήριο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας συμβασιούχος της ERTFLIX, οδηγώντας με το αυτοκίνητό του, εισέβαλε στο πάρκινγκ του ραδιομεγάρου παραβιάζοντας την μπάρα. Κατεβαίνοντας κρατούσε ένα ρόπαλο και επιχείρησε να μπει στο κτήριο.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η φύλαξη του κτηρίου και παρενέβη με αποτέλεσμα να τον σταματήσουν και να του αποσπάσουν το ρόπαλο όπως και κατάφεραν. Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα το περιστατικό να λήξει εκεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε ότι είχε μία οικονομική διαφορά από συνεργασία που είχε με την ΕΡΤ, η οποία ανακοίνωσε πως δεν θα κάνει μήνυση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις