Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

«Η μεγάλη των μπάτσων σχολή a la ελληνικά»: «Φόρτωσαν» γκομενάκια στο περιπολικό κι έγινε χαμός!


 Σκηνές από την κωμωδία «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή», αλλά με πραγματικούς Έλληνες αστυνομικούς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι χρήστες του TikTok, με το πλήρωμα ενός περιπολικού στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Έχοντας «φορτώσει γκομενάκια» (!) κατά το κοινώς λεγόμενο, στα πίσω καθίσματα του περιπολικού, «παίζουν τους αστυνομικούς» με την σειρήνα ανοικτή και τα κόκκινα φανάρια να μην αποτελούν πρόβλημα.

Απλώς δεν υπολόγισαν ότι κάποιο (χαζό)γκομενάκι όχι απλώς έγραφε στο κινητό της την «πλάκα» (να περνούν με κόκκινο όλα τα φανάρια και να κάνουν την σειρήνα οι ίδιες), αλλά εν συνεχεία… θα ανέβαζε το βίντεο στο ΤikTok!

Στο βίντεο το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες.

Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται οι φωνές από τα κορίτσια από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο.

Οι κοπέλες… μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

Όλα αυτά είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικές ημέρες αλλά δεν ήταν βέβαιο ότι επρόκειτο περί πραγματικού περιπολικού.

Το αποτέλεσμα της ανοησίας των αστυνομικών (νεαροί σε ηλικία και σίγουρα δεν έκαναν κάποιο… «έγκλημα», για να εξηγούμαστε), ήταν να τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σε συνέχεια της από 14-07-2022 ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις