Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

META τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς και τα lockdown... Άλλοι δύο ξαφνικοί θάνατοι στην Κρήτη: Μεγαλώνει η λίστα των περιστατικών

 


Άλλοι δύο ξαφνικοί θάνατοι έλαβαν χώρα στην Κρήτη και προβληματίζουν καθώς προστίθενται σε μία ατελείωτη σειρά ανάλογων περιστατικών στην εποχή των μαζικών εμβολιασμών και των παρατεταμένων lockdown .

Μαζικοί εμβολιασμοί των οποίων τα αποτελέσματα επισήμως θα τα μάθουμε μετά από πολλά χρόνια (κι αν το επιτρέπουν οι τότε περιρρέουσες συνθήκες).

Το ίδιο ισχύει και για τα αποτελέσματα των καραντινών, καθώς κανείς δεν έχει κάνει τον κόπο να τα αξιολογήσει και να μετρήσει την επίδρασή τους στην σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων.

Την τελευταία του πνοή, κάνοντας ποδήλατο, άφησε ένας 52χρονος Γάλλος, που έκανε τις διακοπές του στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου.

Ο άτυχος άνδρας ένιωσε έντονη αδιαθεσία, χθες στις 8 το βράδυ και εκλήθη ασθενοφόρο. Διεκομίσθη εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να του σώσουν τη ζωή.

Λίγες ώρες νωρίτερα στα Χανιά, μία 69χρονη, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μέσα στο σπίτι της από τον γιο της. Και σε αυτή την περίπτωση εκλήθη ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά για την γυναίκα.

Και στις δύο περιπτώσεις τις απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Φυσικά ποτέ δεν μαθαίνονται τα αποτελέσματα καθώς οι ιστορίες αυτές ξεχνιούνται μέσα στον ορυμαγδό της καθημερινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις