Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

N. Mεντβέντεφ: «Δεν φταίμε εμείς που οι ανόητοι Ευρωπαίοι θα ξεπαγιάσουν – H OYKPANIA θα εξαφανιστεί από τον χάρτη»

 «Οι Αμερικανοί οδηγούν στον θάνατο σημαντικό μέρος της Ανθρωπότητας»


Δεν φταίει η Ρωσία που «οι απλοί Ευρωπαίοι πολίτες θα παγώσουν στα σπίτια τους φέτος τον χειμώνα», δήλωσε ο αναπληρωτής

πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Μάλιστα χαρακτήρισε ανόητες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που «εξαπατήθηκαν από τους Αμερικανούς» και ακολούθησαν τα αμερικανικά συμφέροντα με αποτέσμα οι πολίτες τους να υποστούν τις πιο οδυνηρές συνέπειες.

Σε ότι αφορά την Ουκρανία είπε πως μπορεί τελικά να χάσει «τα απομεινάρια της κρατικής κυριαρχίας και να εξαφανιστεί εντελώς από τον παγκόσμιο χάρτη» επιβεβαιώνοντας πλήρως το δημοσίευμα του pronews.gr  ότι η Ρωσία περνά στην τρίτη φάση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία με στόχο πλέον την προέλαση και κατάληψη ίσως και ολόκληρης της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Μόσχας Σεργκέι Λαβρόφ.

Χθες ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι «Οι γεωγραφικοί στόχοι της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας στην Ουκρανία δεν περιορίζονται πλέον στην ανατολική περιοχή Ντονμπάς αλλά περιλαμβάνουν έναν αριθμό άλλων εδαφών.Η γεωγραφία είναι τώρα διαφορετική.

Δεν είναι μόνο οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ, είναι επίσης οι περιοχές της Χερσώνας και της Ζαπορίζια και μια σειρά από άλλα εδάφη, και η διαδικασία αυτή συνεχίζεται, με σταθερό και ανυποχώρητο τρόπο», σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Ria-Novosti.

Επιστρέφοντας στις δηλώσεις Μεντβέντεφ ο πρώην Ρώσος πρόεδρος είπε στο κανάλι του στο Telegram.

«Είναι γεγονός πως οι ανόητοι Ευρωπαίοι εξαπατήθηκαν κυνικά από τους Αμερικανούς, οι οποίοι του ανάγκασαν να επωμιστούν τις πιο οδυνηρές συνέπειες από την εφαρμογή των κυρώσεων. Το γεγονός είναι ότι οι απλοί Ευρωπαίοι θα ξεπαγιάσουν στα σπίτια τους αυτόν τον χειμώνα».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η ηγεσία της ΕΕ έχει χάσει εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα και αναγκάζει τους Ουκρανούς να θυσιάσουν τη ζωή τους για να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Οι τρελοί του χωριού που αυτοαποκαλούνται ηγεσία της ΕΕ έχουν χάσει εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα και αναγκάζουν τους άτυχους Ουκρανούς να θυσιάσουν τη ζωή τους για να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση», σημείωσε ο Μεντβέντεφ, επισημαίνοντας παράλληλα πως «πολυάριθμοι πολιτικοί απατεώνες» χειραγωγούν το θέμα της αποκατάστασης της κρατικής υπόστασης της Ουκρανίας εντός των πρώην συνόρων της «με βάση νέες στρατιωτικές διαταγές και την περικοπή των χρηματικών ροών που διατίθενται στο καθεστώς του Κιέβου».

Την ίδια στιγμή, τόνισε ο Μεντβέντεφ, το ΝΑΤΟ συνεχίζει «αντίθετα με τη λογική» να πλησιάζει τα σύνορα της Ρωσίας, δημιουργώντας «μια πραγματική απειλή παγκόσμιας σύγκρουσης και το θάνατο ενός σημαντικού μέρους της ανθρωπότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις