Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

NEA ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - 90.000.000.00€ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ /ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ EKANAN ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ


Κασσινα Βασιλικη 

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ !!90.000.000.00€ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ /ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !!

ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 30.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ !!ΔΕΙΤΕ  ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ !!!  !!!Φτάσαμε  μεχρι εδω γιατι εκατομμυρια ελληνες δεν σεβαστηκαν τον εαυτο τους 

ανθρωπος που δεν σεβετε τον εαυτο τον εαυτο του δεν τον υπολογιζει κανενας ,

επιτελους σηκωστε το αναστημα σας ελληνες μην τους φοβαστε του 300 στον φοβο σας πονταρουν δεν το χωράει το μυαλό μου 300 κοπρόσκυλα να σας κάνουν οτι γουστάρουν και να κάνετε οτι σας λενε !! Ερχετε ασχημος χειμωνας πρεπει να το καταλαβετε  αυτο ειναι ολα ετοιμα για το ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ σας και πληρωμένοι οι παντες !!

Να σας υπενθυμισω οτι ο ΠΛΕΥΡΗΣ  εχει στο βιογραφικο του σαν υπουργος Υγειας τον μεγαλυτερο αριθμο θανατων που ειχε ποτε υπουργος Υγειας στην ελλαδα!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις