Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Φωτό-ντοκουμέντο: Oι Yγειονομικοί στην Ασφάλεια γιατί διαμαρτυρήθηκαν στο σπίτι του Κ.Μητσοτάκη για την αναγκαστική αργία!


 Τους συνέλαβαν και τους πήγαν στην ΓΑΔΑ!

Στην ΓΑΔΑ συνεχίζεται η “μάχη” των υγειονομικών με πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι οι αρχές δεν επιτρέπουν στους δικηγόρους τους

να ανέβουν επάνω στη ΓΑΔΑ και μάλλον τους πήραν τα κινητά.

Την ίδια στιγμή από την πίεση που τους ασκείται λιποθύμησε μια υγειονομικός και την μεταφέρουν στον Ερυθρό από την πίσω πλευρά της ΓΑΔΑ.

Νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από υγειονομικούς υπαλλήλους που έχουν τεθεί σε αναγκαστική αργία γιατί δεν δέχθηκαν τον εμβολιασμό τους!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, έγιναν προσαγωγές -κάποιοι μιλούν για 50 άτομα- οι οποίοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Δείτε στο pronews.gr αποκλειστική φωτό-ντοκουμέντο από την ΓΑΔΑ, όπου έχουν προσαχθεί οι υγειονομικοί που διαμαρτύρονται γιατί τέθηκαν σε αναγκαστική αργία καθώς δεν δέχονταν τον εμποτισμό τους, όπως έχουν δικαίωμα από το Σύνταγμα, με το σκεύασμα που ευρέως είναι γνωστό ως «εμβόλιο κατά του Covid-19».

Μετά την προσαγωγή τους, τους παίρνουν αποτυπώματα και τους ανοίγουν φάκελο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις