Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

BINTEO: Ουκρανικά τάγματα «εξαερώθηκαν» από τις ρωσικές δυνάμεις στο Μπάκχμουτ – Οι Ρώσοι μπαίνουν στην πόλη - Χαμηλό το ηθικό τω δυνάμεων του Κιέβου


 Συντριβή υπέστησαν οι Ουκρανοί κατά την υποχώρησή τους από το Μπάκχμουτ καθώς δέχτηκαν συντριπτικά πλήγματα από την ρωσική Αεροπορία και το ρωσικό Πυροβολικό και σύμφωνα με ρωσικές πηγές δεν υπήρξαν επιζώντες.

Υπολογίζεται ότι διαλύθηκαν τρία τάγματα προερχόμενα από Azov, Dnepr καιVFU.

Το ηθικό των ουκρανικών δυνάμεων είναι ιδιαίτερα χαμηλό και ήδη δεκάδες Ουκρανοί παραδίδονται στους Ρώσους.

Ο τοπικός πληθυσμός περιμένει τις ρωσικές δυνάμεις ως απελευθερωτές.

Τα αμερικανικά συστήματα HIMARS που βρίσκονταν στα δυτικά του Μπάκχμουτ σύμφωνα με τους Ρώσους έχουν καταστραφεί.

Η εικόνα που υπάρχει για την κατάσταση του ουκρανικού αμυντικού άξονα Σεβέρσκ-Μπάκχμουτ είναι πως έχει εξαρθρωθεί σε αρκετά σημεία του και αν δεν υπάρξει ουκρανική απαγκίστρωση τα ουκρανικά στρατεύματα κινδυνεύουν με ολοκληρωτικό εκμηδενισμό.

Οι εντολές από το Κίεβο, τουλάχιστον μέχρι τώρα, απαιτούν από τους ουκρανικούς σχηματισμούς να παραμείνουν σε μία ανώφελη όπως εξελίσσεται μάχη, μέχρι το τέλος.

Ο άξονας Σεβέρσκ-Μπάκχμουτ θεωρείται σημαντικότερος ακόμα και από τον τελευταίο αμυντικό άξονα Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ καθώς οι Ρώσοι θα μπορέσουν να μεταφέρουν το Πυροβολικό έξω από τις δύο τελευταίες μεγάλες πόλεις της περιφέρειας του Ντονέτσκ. Η μάχη του Ντονμπάς είναι πολύ πιθανό να έχει τελειώσει μέχρι τα τέλη του Αυγούστου.

https://twitter.com/Ukraine66251776/status/1554284774944030721

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις