Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Μπορεί το «κρέας διασήμων» (Bite Labs), να μοιάζει με φάρσα αλλα δεν είναι…Το κέρδος από τον κανιβαλισμό φαίνεται να είναι το νέο τους προϊόν.

 


Οι ελίτ που ωθούν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σχετικά με την ηθική ανάγκη να στραφούν από το ζωϊκο κρέας στο «φυτικό» ή στο συνθετικό κρέας έχει ήδη προχωρήσει σε αυτό και προβάλει το ανθρώπινο κρέας. 

Οι κερδοσκόποι της βιομηχανίας τροφίμων διαφημίζουν αυτό το κρέας, μέσω της παλιάς δοκιμασμένης τεχνικής μάρκετινγκ.

Χρησιμοποιούν δημοφιλή πρόσωπα απο τον αθλητισμό ή την ψυχαγωγία ως πρεσβευτές επωνυμίας για να προωθήσουν το προϊόν τους.

Αντιλαμβάνομαι πως όλα αυτά τα θεωρείτε παρανοϊκά… το ίδιο κι εγώ…
Γι αυτό σας λέω…επειδή τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα που δεν τα προλαβαίνουμε και θα τρέξουν ακόμα πιο γρήγορα, όσοι έχετε ένα σπιτάκι σε χωριό, μαζέψτε τα μπογαλάκια σας, και επιστροφή στις ρίζες…
Ένας λαχανόκηπος και δυο τρεις κοτούλες, ή ορτύκια, ή και καμιά κατσικούλα, θα σώσουν ζωές… και επιπλέον τα παιδιά σας θα μεγαλώσουν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ…
Δεν θα τα σώσουν ούτε τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, χορού και λοιπών που τα έχετε στριμώξει, παρά μόνον να μάθουν να ζουν όπως τα παλιά τα χρόνια…
Ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί πως… ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Σε έναν κόσμο που ελέγχεται από κερδοσκόπους καπιταλιστές τροφίμων και αγρο-αποικιστές που χρησιμοποιούν την επιστήμη ως πρόσχημα, οι αμφιβολίες έχουν γίνει πραγματικότητα. 

Ο κανιβαλισμός πρέπει να μπει στη διατροφή μας!

Όλο και περισσότεροι διάσημοι ομολογούν πως τρώνε ανθρώπινο κρέας, επιστήμονες βγαίνουν ανοιχτά και μας λένε ότι πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε συντηρητικοί σχετικά με την ιδέα της κατανάλωσης ανθρώπινης σάρκας (Δείτε περισσότερα: Μετά τα ζωύφια, η ελίτ προτείνει και την ανθρωποφαγία ως λύση για την «κλιματική αλλαγή»…)

Το κρέας απο βλαστοκύτταρά διασήμων… είναι αλήθεια!

Εκ πρώτης όψεως, η σελίδα με το όνομα bitelabs που ισχυρίζεται πως προσφέρει μαγειρεμένα σαλάμια φτιαγμένα από κρέας διάσημων προσώπων, μοιάζει να είναι φάρσα αλλα δεν είναι…

Η εταιρεία εξηγεί στον ιστότοπό της ότι μπορείτε να επιλέξετε ποιο κρέας διασημοτήτων θέλετε να δοκιμάσετε και εάν αυτή η διάσημη προσωπικότητα είναι πρόθυμη να δωρίσει τα βλαστοκύτταρά της για αυτόν τον σκοπό, η εταιρεία θα προχωρήσει σε αυτό και θα σας παραδώσει σαλάμι φτιαγμένο από τα βλαστοκύτταρά της.

Η εταιρεία δεν μοιράζεται τιμή για το προϊόν της ούτε κατονομάζει τα διάσημα πρόσωπα που έχουν ήδη εγγραφεί για να δωρίσουν βλαστοκύτταρα για το πειραματικό σαλάμι.

Αλλά αναφέρει τέσσερα ονόματα στην αρχική σελίδα της: τον ράπερ Kanye West, τον ηθοποιό James Franco, την ηθοποιό Jennifer Lawrence και τη δημοφιλή παρουσιάστρια Ellen DeGeneres.

Παρόλο που δεν υπάρχουν εγκρίσεις επωνυμίας από αυτές τις τέσσερις διασημότητες, μπορούμε να υποθέσουμε, ότι η εταιρεία έχει δημιουργήσει κάποιο είδος δεσμού για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα ονόματα και τις εικόνες τους και να προωθήσει το αμφιλεγόμενο προϊόν.

Οι ελίτ που ωθούν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σχετικά με την ηθική ανάγκη να στραφούν από το ζωϊκο κρέας στο «φυτικό» ή στο συνθετικό κρέας έχει ήδη προχωρήσει σε αυτό και προβάλει το ανθρώπινο κρέας. Οι κερδοσκόποι της βιομηχανίας τροφίμων διαφημίζουν αυτό το κρέας, μέσω της παλιάς δοκιμασμένης τεχνικής μάρκετινγκ. Χρησιμοποιούν δημοφιλή πρόσωπα απο τον αθλητισμό ή την ψυχαγωγία ως πρεσβευτές επωνυμίας για να προωθήσουν το προϊόν τους.

Αλλά αυτό που προσφέρει η Bite Labs με έδρα την Καλιφόρνια έχει οδηγήσει τον καπιταλισμό τροφίμων σε νέο χαμηλό επίπεδο – μεταβαίνοντας από κάτι ανησυχητικό σε κάτι διεστραμμένο.

Η επιστημονική διαδικασία παραγωγής

Η εταιρεία εξηγεί τη διαδικασία του πώς φτιάχνει το σαλάμι διασημοτήτων. «Αναμιγνύουμε κρέατα διασημοτήτων και ζώων, που καλλιεργούνται μέσω μιας ιδιόκτητης διαδικασίας καλλιέργειας, με επιμελημένα μείγματα σαλαμιού. Ξεκινώντας με βιοψημένα κύτταρα μυοβλάστη και καλλιεργούμε τα υγιή, πλούσια, κρέατά μας στους βιοαντιδραστήρες της Bite Labs», αναφέρει στον ιστότοπό της.

Εδώ είναι η επιστημονική διαδικασία για το πώς η εταιρεία τροφίμων ισχυρίζεται ότι κατασκευάζει το σαλάμι. Πρώτον, όταν ένας διάσημος προσφερθεί για αυτό, μυοσορυφικά κύτταρα ή βλαστοκύτταρα συλλέγονται από το σώμα του μέσω βιοψίας.

Τα κύτταρα τοποθετούνται σε ένα «μέσο ανάπτυξης», ένα τεχνητό περιβάλλον, όπου πολλαπλασιάζονται γρήγορα και μεγαλώνουν. Μια βάση ζάχαρης προστίθεται για να δημιουργήσει την υφή και τη δομή των κρεάτων και η αναπτυσσόμενη ουσία αρχίζει να αναπτύσσει φλέβες με φυσική εμφάνιση μέσω των οποίων αρχίζει να ρέει κάτι σαν αίμα.

Το διαστελλόμενο υλικό τοποθετείται στη συνέχεια μέσα στους βιοαντιδραστήρες της εταιρείας, οι οποίοι διεγείρουν τους νεοαναπτυγμένους «μύες» για να τους κάνουν πιο δυνατούς.

Όταν τα κομμάτια αυτα αναπτύσονται πλήρως, τεμαχίζονται ή επικολλώνται από μια μηχανή και στη συνέχεια αναμειγνύονται με άλλα είδη κρέατος, μπαχαρικά, λίπη και έλαια για γεύση.

Στο τελευταίο στάδιο, το κρέας σπρώχνεται σε θήκες και υφίσταται καρύκευμα. Αποξηραίνεται, παλαιώνεται και επεξεργάζεται σε περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας και τελικά συσκευάζεται για διανομή ως «χειροποίητο σαλάμι διασημοτήτων».

Από την πρώτη Βιομηχανική Επανάσταση, οι εταιρικές αυτοκρατορίες έχουν κάνει επανειλημμένα κατάχρηση της επιστήμης και της τεχνολογίας για να μετατρέψουν απλές, γηγενείς και φυσικές διαδικασίες της ζωής σε «εργοστασιακές» βιομηχανίες που προσφέρουν χρήματα.

Το κέρδος από τον κανιβαλισμό φαίνεται να είναι το νέο τους προϊόν.

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις