Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Σάλος στις ΗΠΑ – Τα CDC παραδέχονται πως απέκρυψαν σκόπιμα τους κινδύνους των εμβολίων Covid

 


Τον Απρίλιο του 2021, ο στρατός των ΗΠΑ έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό, και τον Ιούνιο του 2021 τα CDC παραδέχθηκαν δημόσια τη συσχέτιση.

Τα CDC ανασκεύασαν την ψευδή δήλωση, αλλά δεν ανέφεραν εάν οι ομάδες του είχαν ποτέ αναλύσει τις αναφορές VAERS για τις παρενέργειες.


Είναι πολλοί αυτοί που πρέπει να στηθούν στο ικρίωμα, για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…

Κούλη, ακούς;;; Κικίλια, ακούς; Πλεύρη, ακούς;;; “ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ”, ακούτε;;;

Εσύ μαρή κοντούλα λεμονιά, εκεί στα προεδρικά μέγαρα, ακούς;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Δεν γνωρίζω πότε, αλλά μα την αλήθεια, θα ζήσετε όλοι σας την απόλυτη κόλαση που ρίξατε τον ελληνικό λαό και τον ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ… κι είμαστε ακόμα στην αρχή…  

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ…

 

Τα CDC δεν δημοσιοποίησαν ποτέ τους κινδύνους των εμβολίων Covid ενώ υπήρχε σχετική αναφορά του αμερικανικού στρατού

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) παραδέχονται ότι έδωσαν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο του εμβολίου Covid, συμπεριλαμβανομένης της ανακριβούς δήλωσης πως διεξήγαγε έναν συγκεκριμένο τύπο ανάλυσης πριν από έναν χρόνο.

Οι ψευδείς πληροφορίες μεταφέρθηκαν ως απαντήσεις στα αιτήματα του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) για τα αποτελέσματα της επιτήρησης και αφού τα CDC ισχυρίστηκαν ότι τα εμβόλια για τον Covid παρακολουθούνται επισταμένως.

«Τα CDC έχουν εξετάσει πολλά αιτήματα του FOIA και ως αποτέλεσμα της αναθεώρησης τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσαν διορθώσεις» είπε εκπρόσωπος της υπηρεσίας στους Epoch Times.
Κανένας υπάλληλος των CDC δεν παρείχε εσκεμμένα ψευδείς πληροφορίες για το θέμα, είπε η ίδια πηγή.

Αποσιώπηση κινδύνων

Οι Epoch Times ζήτησαν πληροφορίες τον Ιούλιο από τα CDC για όλες τις αναφορές σχετικά με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό για Covid αναλύοντας αναφορές που υποβλήθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS ), ένα σύστημα που διευθύνεται από τα CDC και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την αναφορά των CDC, «η συσχέτιση μεταξύ της μυοκαρδίτιδας και του εμβολιασμού με mRNA εμβόλια δεν ήταν γνωστή εκείνη τη στιγμή».
Αυτή η δήλωση αποδείχθηκε ψευδής.

Η αναφορά του στρατού των ΗΠΑ

Οι κλινικές δοκιμές των εμβολίων Pfizer και Moderna για τον Covid δεν εντόπισαν ούτε μυοκαρδίτιδα ούτε περικαρδίτιδα, δύο τύπους καρδιακής φλεγμονής, σύμφωνα με τα CDC.

Πάντως τον Απρίλιο του 2021, ο στρατός των ΗΠΑ έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό, και τον Ιούνιο του 2021 τα CDC παραδέχθηκαν δημόσια τη συσχέτιση.

Τα CDC ανασκεύασαν την ψευδή δήλωση, αλλά δεν ανέφεραν εάν οι ομάδες του είχαν ποτέ αναλύσει τις αναφορές VAERS για τις παρενέργειες.

Όπως είναι φυσικό, η αποσιώπηση των κινδύνων των εμβολίων έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ.

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις