Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Τζήμερος και Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Eθνική Δημιουργία»


 Με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαγράφεται από την “Εθνική Δημιουργία”.

“Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική” αναφέρουν οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη έγινε γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε τα χέρια με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία θα είναι πλέον η αντιπρόεδρος της Εθνικής Συμφωνίας.
“Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη θέση της αντιπροέδρου της Εθνικής Συμφωνίας την κα. Αφροδίτη Λατινοπούλου” έγραψε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία.
Λίγες ώρες μετά ήρθε η διαγραφή του από την Εθνική Δημιουργία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις