Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Φάτε μάτια ψάρια... Η Heidi Klum αφήνει ελάχιστα στη φαντασία σε νέο βίντεο με το μπικίνι της


 Η Heidi Klum δουλεύει όλες τις γωνίες της κάμερας και ξέρει πώς να τρελαίνει τους ακολούθους της στο Instagram. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο φροντίζει να ανεβάζει κάθε ημέρα στιγμιότυπα από τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της.

Το 49χρονο μοντέλο μοιράστηκε ένα εντυπωσιακό βίντεο στο Instagram τη Δευτέρα (1/8), ενώ βρισκόταν κάτω από τους φοίνικες με ένα μπικίνι στο χρώμα του ουράνιου τόξου.

Στο σύντομο κλιπ, που γυρίστηκε ανάμεσα στα σταυρωμένα πόδια της ξανθιάς καλλονής, η Heidi Klum απολαμβάνει τον ήλιο με το λιτό πορτοκαλί και ροζ μαγιό της.

«Δευτέρα 🌝 🏝😎❤️», έγραψε η κριτής του «America’s Got Talent» στη λεζάντα του κλιπ, που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια των τροπικών διακοπών της στο Σεντ Μπαρτς.


Η μητέρα τεσσάρων παιδιών δεν ντρέπεται όταν πρόκειται να επιδείξει τη σωματική της διάπλαση στα social media. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Klum μοιράστηκε ένα “καυτό” topless στιγμιότυπο.

«Καυτό κορίτσι, καλοκαίρι 2022», έγραψε στη λεζάντα. Η τόπλες φωτογραφία έμοιαζε εντυπωσιακά με μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Klum τον περασμένο μήνα, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz.

klum

Στην προηγούμενη φωτογραφία, η Γερμανο-Αμερικανίδα άφησε εκτός παρομοίως το πάνω μέρος του μαγιό της και κάλυψε το στήθος της με τα μακριά ξανθά μαλλιά της.

Ο Κάουλιτς φαίνεται να είναι λάτρης των λίγων… ρούχων καθώς η σύζυγός του μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία του μουσικού να κάνει ηλιοθεραπεία χωρίς τίποτα άλλο παρά μια στρατηγικά τοποθετημένη πετσέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις