Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Δ.Kούβελας: «Ο Α.Φάουτσι θα απασχοληθεί σε Big Pharma – Έτσι ανταποδίδονται οι χάρες γατάκια» - Ολοκλήρωσε το «έργο» του


 O καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε εκ νέου την συνταξιοδότηση του Άντονι Φάουτσι με το τέλος της θητείας  Μπάιντεν το 2025 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα απασχοληθεί σε ιδιώτη, δηλαδή σε κάποια Big Pharma.

«Έτσι ανταποδίδονται οι χάρες γατάκια» προσθέτει χαρακτηριστικά.

Η παραίτηση του Άντονι Φάουτσι του Αμερικανού επιδημιολόγου, του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από όλες τι ενέργειες διαχείρισης της πανδημίας στην Αμερική έχει προκαλέσει αναταραχή στους υπερασπιστές των lockdowns και των μαζικών εμβολιασμών.

Προχθές δήλωσε ότι σχεδιάζει να «συνταξιοδοτηθεί» μέχρι το τέλος της θητείας του προέδρου Τζο Μπάιντεν, τον Ιανουάριο του 2025, για να προχωρήσει στο «επόμενο κεφάλαιο» της καριέρας του.

Θεωρείται ο βασικός πρωτεργάτης των μαζικών εμβολιασμών (και των μαζικών πωλήσεων των εμβολίων) κατά του κορωνοϊού με τα γνωστά αποτελέσματα.

Εκατομμύρια άνθρωποι εμβολιάστηκαν με πειραματικά σκευάσματα. Χιλιάδες θάνατοι προκλήθηκαν και ακόμα περισσότερες ήταν οι σοβαρές παρενέργειες.

Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουμε πόσα είναι τα πραγματικά θύματα του Covid-19 ή αν εν τέλει πέθαναν από άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις