Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Στο “Kαναβάτσο” η Kυβέρνηση! Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για Eκλογές και η βαρύγδουπη πτώση Μητσοτάκη και της “παρέας” του.

 


Η “διαβολοβδομάδα” με ονόματα και αποκαλύψεις.           26 Αυγούστου η μετωπική σύγκρουση στην ολομέλεια.

Η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ…

Το πόπολο πρέπει να πεισθεί πως υπάρχουν διαφορές μεταξύ των κομμάτων…

Γελάνε βρε οι οβριοί μαζί μας…

ΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ … ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ… 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ…

Όταν συνειδητοποιήσουμε πως ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΣΤΗΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ίσως αντιμετωπίσουμε με διαφορετικό τρόπο όλα τα εβραιοσιωνιστικά πολιτικά καθάρματα του ΚΥΝΟβουλίου…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Καλά βρε… μην δείχνετε τόσο εμφανώς εκεί στο “edolio” πόσο στηρίζετε τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ … ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ…

Αφού τις γνωρίζει τις εταιρείες και τα πρόσωπα το … βελόπουλο των επιστολών του Χριστού, γιατί δεν τις έλεγε τόσο καιρό;;;

ΕΛΕΟΣ!!!

ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ…

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ…

edolio5 team
 

Η μεγάλη μάχη θα δοθεί στη Βουλή «για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον πρωθυπουργό ΕΥΠ».

Η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Όπως φαίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα κάνει άμεσα την κίνηση των πρόωρων εκλογών, τουλάχιστον όχι πριν πάει στη ΔΕΘ με το καλάθι των παροχών που σχεδιάζει, αν και, όπως επισημαίνουν πολλοί, ποτέ κανένας πρωθυπουργός δεν έχει κερδίσει εκλογές με τέτοιου τύπου παροχές.

Το αίτημα όμως για πρόωρες εκλογές θα είναι πιο έντονο παρά ποτέ ενώ απόντος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και άμεσα θιγόμενου Νίκου Ανδρουλάκη ο Τσίπρας θα ζητήσει από το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης να καθορίσει τη στάση του το επόμενο διάστημα σε συνάρτηση πάντα και με το ζήτημα της διερεύνησης του ζητήματος σε βάθος.

Θεωρητικά η πρόταση μομφής δεν θα επηρεάσει αρνητικά τη ΝΔ, καθώς η γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα αναμένεται να στηρίξει τον πρωθυπουργό και δεν επιθυμεί για ευνόητους λόγους να αποτελέσει τον καταλύτη για εξελίξεις που περιλαμβάνουν τις πρόωρες κάλπες.

Ωστόσο υπάρχει διάχυτος προβληματισμός στο Μαξίμου καθώς στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, παρατηρείται αναβρασμός για το ζήτημα έστω και εάν δεν εκδηλώνεται έντονα.

Οι γνωρίζοντες στο παρασκήνιο αναμένουν τις αποκαλύψεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, με ονόματα προσώπων και εταιριών που κρύβονται πίσω από τις υποκλοπές και τον χειρισμό του κατασκοπευτικού λογισμικού Predator.

Κυριολεκτικά για την κυβέρνηση θα είναι μια “διαβολοβδομάδα” με ονόματα και αποκαλύψεις.

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε να συνεδριάσει την Τετάρτη 24 Αυγούστου η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, με θέμα τον διορισμό νέου διοικητή της ΕΥΠ του Θεμιστοκλή Δεμίρη στη θέση του Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια η συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

 

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις