Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

O εμβολιασμός για Covid 19 είναι απάτη, σας ξεγέλασαν – Απλά διαβάστε την μελέτη των αμερικανικών CDC


 Ο εμβολιασμός κατά του covid 19 είναι όχι ήταν, είναι μια απάτη, σας ξεγέλασαν.

Σας ξεγέλασαν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι απαράδεκτες κυβερνήσεις που αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων…
Και όλα αυτά για το τίποτα.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, αλλά η τελευταία φράση “κι όλα αυτά για το τίποτα”, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ, ΣΕ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ…
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ…
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ…
ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ…
Και αν δεν επέμβει η θεϊκή δύναμη, τότε Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
Καλλιόπη Σουφλή

To 68,4% όσων νοσηλεύτηκαν ήταν εμβολιασμένοι, μόνο το 27,8% ήταν ανεμβολίαστοι ή δεν είχαν ιστορικό εμβολιασμού

Μας βομβάρδισαν ότι ο εμβολιασμός για τον covid19 σώζει ζωές.
Κατέστησαν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά τρόπο ανήθικο, ιατρικά απαράδεκτο και συνταγματικά πραξικοπηματικό.

Στιγμάτισαν τους άνω των 60 ετών, στιγμάτισαν όσους αντέδρασαν…

Όσοι δεν εμβολιαστήκατε, καλώς το πράξατε και όσοι εμβολιαστήκατε από συνείδηση επίσης καλώς πράξατε.

Όσοι φοβηθήκατε τις κυρώσεις, όσοι δεν αντιδράσατε στον εξαναγκασμό… θα πούμε πλέον πρέπει να παραδειγματιστήκατε.

Ο εμβολιασμός κατά του covid 19 είναι όχι ήταν, είναι μια απάτη, σας ξεγέλασαν.
Σας ξεγέλασαν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι απαράδεκτες κυβερνήσεις που αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων…
Και όλα αυτά για το τίποτα.

 

Τι αποκαλύπτει έρευνα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ

 

Η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλειών για τον COVID-19 το διάστημα Μαρτίου – Μαίου του 2022 σύμφωνα με μελέτη από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) ήταν εμβολιασμένοι… προσέξτε όχι ανεμβολίαστοι, οι στιγματισμένοι, οι αναθεματισμένοι… αλλά οι εμβολιασμένοι αυτοί που πίστεψαν τα ψέματα των επιστημόνων και των κυβερνήσεων…

Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από το Covid-19-Associated Hospitalization Surveillance Network, ένα δίκτυο επιτήρησης CDC που αποτελείται από νοσοκομεία σε 14 πολιτείες.

Από τις 20 Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου, υπήρξαν 1.228 νοσηλείες σχετιζόμενες με τον COVID-19 στα νοσοκομεία.

Από αυτούς, ποσοστό 44,1% ήταν άτομα που είχαν λάβει τουλάχιστον μία αναμνηστική δόση εμβολίου για τον COVID-19 συμπεριλαμβανομένων 45 ασθενών με δύο ή περισσότερα ενισχυτικά.
Ποσοστό 24,3% ήταν άτομα που έλαβαν μια κύρια σειρά και όχι ενισχυτικές δόσεις.

Άρα 44,1% + 24,3% = 68,4% όσων νοσηλεύτηκαν ήταν εμβολιασμένοι.

Μόνο το 27,8% ήταν ανεμβολίαστοι ή δεν είχαν ιστορικό εμβολιασμού.

Εκείνη την εποχή, η υποπαραλλαγή BA.2 της Omicron ήταν κυρίαρχη στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Omicron είναι μια παραλλαγή του ιού που προκαλεί το COVID-19.

Όταν η υποπαραλλαγή BA.1 της Omicron ήταν κυρίαρχη – μεταξύ 19 Δεκεμβρίου 2021 και 19 Μαρτίου 2022 – μόνο το 15,6% των νοσηλειών ήταν εμβολιασμένα άτομα και το 47% ήταν μη εμβολιασμένοι.

Οι αριθμοί ευθυγραμμίζονται με μια έρευνα των Epoch Times που διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν όλο και περισσότερο την πλειονότητα των μετρήσεων COVID-19 σε όλες τις αμερικανικές πολιτείες.

Οι ερευνητές, στους οποίους περιλαμβάνονται επιστήμονες του CDC και άλλοι, είπαν ότι η αύξηση που περιγράφεται στη μελέτη συνδέεται πιθανότατα με διάφορους παράγοντες, όπως η μείωση της ανοσίας από τον εμβολιασμό, η μη «ενημέρωση» με αναμνηστικά εμβόλια και η αύξηση του αριθμού των ηλικιωμένων.

Έως τις 6 Ιουλίου 2022, το 91,6% των Αμερικανών 65 ετών και άνω είχαν λάβει μια σειρά αρχικού εμβολιασμού, το 64,4% είχε λάβει αναμνηστική δόση και το 22,2% είχε λάβει τουλάχιστον δύο αναμνηστικές δόσεις, σύμφωνα με τα CDC.

Περίπου το 77% του πληθυσμού 18 ετών και άνω έχει εμβολιαστεί.

Οι περισσότεροι από τους νοσηλευόμενους ασθενείς ήταν ηλικιωμένοι και είχαν τουλάχιστον μία υποκείμενη πάθηση, σύμφωνα με τη μελέτη.

Ενώ το 59% των ασθενών με την Delta ήταν ηλικίας κάτω των 65 ετών, το ποσοστό των ηλικιωμένων αυξήθηκε σε σχεδόν 50% με την παραλλαγή BA.1 και στο 61,5% με την BA.2 όταν κυριάρχησε.

Περίπου το 89% των ασθενών είχαν μια υποκείμενη ιατρική κατάσταση στο κύμα Delta.
Αυτό αυξήθηκε στο 91,7% και στη συνέχεια στο 95,1 %.
Και το ποσοστό των ασθενών με μια πάθηση που ορίζεται ως ανοσοκατασταλτική αυξήθηκε από 11% σε 16% και στη συνέχεια σε 19,2%.

 

Γερμανοί επιστήμονες: Ασυνήθιστα τοξικά συστατικά που βρέθηκαν στα εμβόλια COVID…

 

Μια ομάδα ανεξάρτητων Γερμανών επιστημόνων βρήκε τοξικά συστατικά —κυρίως μεταλλικά— σε όλα τα δείγματα εμβολίων για τον COVID που ανέλυσαν, «χωρίς εξαίρεση» χρησιμοποιώντας σύγχρονες ιατρικές και τεχνικές μέτρησης.

Η Ομάδα Εργασίας για την Ανάλυση Εμβολίων κατά του COVID λέει ότι ορισμένα από τα τοξικά στοιχεία που βρέθηκαν μέσα στα φιαλίδια των εμβολίων AstraZeneca, Pfizer και Moderna δεν περιλαμβάνονταν στους καταλόγους συστατικών από τους κατασκευαστές.

Τα ακόλουθα μεταλλικά στοιχεία βρέθηκαν στα εμβόλια:

Αλκαλικά μέταλλα: καίσιο (Cs), κάλιο (K)
Μέταλλα αλκαλικών γαιών: ασβέστιο (Ca), βάριο (Ba)
Μεταβατικά μέταλλα: κοβάλτιο (Co), σίδηρος (Fe), χρώμιο (Cr), τιτάνιο (Ti)
Μέταλλα σπάνιων γαιών: δημήτριο (Ce), γαδολίνιο (Gd)
Μέταλλο: αλουμίνιο (Al)
Άνθρακα: πυρίτιο (Si) (εν μέρει υποστηρικτικό υλικό)
Ομάδα οξυγόνου: θείο (S)

Αυτές οι ουσίες, επιπλέον, «είναι ορατές στο μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου ως διακριτικές και σύνθετες δομές διαφορετικών μεγεθών, μπορούν να εξηγηθούν μόνο εν μέρει ως αποτέλεσμα διαδικασιών κρυστάλλωσης ή αποσύνθεσης και δεν μπορούν να εξηγηθούν ως μόλυνση από τη διαδικασία παραγωγής», ανακάλυψαν οι ερευνητές.

Τα ευρήματα «στηρίζονται στην εργασία άλλων ερευνητών στη διεθνή κοινότητα που έχουν περιγράψει παρόμοια ευρήματα, όπως Dr. Young, Dr. Nagase, Dr. Botha, Dr. Flemming, Dr, Robert Wakeling, και Dr. Noak.

«Ο αριθμός και η συνέπεια των ισχυρισμών μόνο για μόλυνση, σε συνδυασμό με την απόκοσμη σιωπή από τους παγκόσμιους φορείς ασφάλειας και ρυθμιστικών φορέων, είναι ενοχλητική και περίπλοκη όσον αφορά τη «διαφάνεια» και τους συνεχείς ισχυρισμούς αυτών των φορέων ότι τα γενετικά εμβόλια είναι «ασφαλή»»… αναφέρουν ορισμένοι επιστήμονες.

Δύο άλλα σημαντικά ευρήματα ήταν ότι τα δείγματα αίματος από τους εμβολιασμένους είχαν «σημαντικές αλλαγές» και ότι παρατηρήθηκαν περισσότερες παρενέργειες αναλογικά με «τη σταθερότητα του περιβλήματος των λιπιδικών νανοσωματιδίων που βρέθηκαν».

Ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι ένα εξαιρετικά μικρό σωματίδιο, μια λιποδιαλυτή μεμβράνη που είναι το φορτίο του αγγελιοφόρου RNA (mRNA).

 

Μεθοδολογία

«Χρησιμοποιώντας ένα μικρό δείγμα αναλύσεων αίματος τόσο από εμβολιασμένα όσο και από μη εμβολιασμένα άτομα, προσδιορίσαμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορεί να διακρίνει με 100% αξιοπιστία μεταξύ του αίματος του εμβολιασμένου και του μη εμβολιασμένου.
Αυτό δείχνει ότι τα εμβόλια COVID-19 μπορούν να επηρεάσουν μακροπρόθεσμες αλλαγές στη σύνθεση του αίματος του ατόμου που εμβολιάστηκε χωρίς αυτό το άτομο να γνωρίζει αυτές τις αλλαγές», αναφέρει η μελέτη.

Τα ευρήματα οξέων και χρόνιων φυσιολογικών αλλαγών στο αίμα όσων εμβολιάστηκαν με τα εμβόλια, που διακρίνονται με συνέπεια μέσω λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, «απηχούν επίσης τα ευρήματα πολλών άλλων ερευνητών και υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς για μόλυνση ή/και νόθευση».

«Διαπιστώσαμε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 περιέχουν σταθερά, εκτός από μολυσματικές ουσίες και άλλες ουσίες τον σκοπό των οποίων δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε», αναφέρει η μελέτη.

Η ομάδα αποτελείται από 60 μέλη, μεταξύ των οποίων γιατροί, φυσικοί, χημικοί, μικροβιολόγοι και εναλλακτικοί επαγγελματίες υγείας, με την υποστήριξη δικηγόρων και ψυχολόγων.

Είπαν ότι οι επικριτές των εμβολίων mRNA COVID-19 «έχουν δυσφημιστεί δημόσια, εξοστρακιστεί και καταστραφεί οικονομικά» και ως εκ τούτου, «σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική στην επιστήμη, αποφασίσαμε να προστατευτούμε παραμένοντας ανώνυμοι ως συντάκτες αυτής της έκθεσης .»

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι τα αποτελέσματά τους έχουν διασταυρωθεί με τη χρήση των ακόλουθων τεχνικών μέτρησης: «Ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης (SEM), φασματοσκοπία ακτίνων Χ διασποράς ενέργειας (EDX), φασματοσκοπία μάζας (MS), επαγωγικά συζευγμένη ανάλυση πλάσματος (ICP), Bright Μικροσκόπηση πεδίου (BFM), Μικροσκόπηση σκοτεινού πεδίου (DFM) και Διαγνωστικά εικόνων ζωντανού αίματος, καθώς και ανάλυση εικόνων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.»

Οι αναλυτές εξηγούν ότι έχουν συνεργαστεί με άλλες ομάδες σε διαφορετικές χώρες που έχουν εκτελέσει παρόμοιες έρευνες και έχουν λάβει αποτελέσματα σύμφωνα με τα δικά τους.

«Τα αποτελέσματα από την ανάλυσή μας για τα εμβόλια μπορούν, κατά συνέπεια, να θεωρηθούν διασταυρωμένα επικυρωμένα», αναφέρει η συνοπτική έκθεση των ευρημάτων τους.

«Θα πρέπει φυσικά να αναγνωριστεί ότι η εργασία της Γερμανικής Ομάδας περιγράφεται ως «Προκαταρκτικά ευρήματα», που δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί σε περιοδικό με κριτές και ότι η αλυσίδα επιμέλειας καθώς και η ταυτότητα πολλών από αυτούς τους επιστήμονες είναι άγνωστες.

Ωστόσο, σε αυτό το έντονα φορτισμένο και λογοκριμένο κλίμα, όταν πρόκειται για οποιεσδήποτε προκλήσεις σχετικά με την «ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» των γενετικών εμβολίων, είναι κατανοητές οι δυσκολίες στη διεξαγωγή της βασικής έρευνας, πολύ λιγότερο τη δημοσίευση της ίδιας έρευνας.

Το εμβόλιο Comirnaty από την BioNTech/Pfizer παρουσιάζει ποικιλία και μεγάλο αριθμό ασυνήθιστων αντικειμένων.

Ο τεράστιος αριθμός κρυσταλλικών αιμοπεταλίων και σχημάτων δύσκολα μπορεί να ερμηνευθεί ως ακαθαρσίες.

Εμφανίζονται τακτικά και σε μεγάλους αριθμούς σε όλα τα δείγματα.
fototo1.png
doto22.png

 

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις