Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Δέχομαι ενορχηστρωμένη επίθεση από σκoτεινούς κύκλους!»


 Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκαν για τη fake είδηση που αφορούσε στον «θάνατο» του Γιώργου Μάγκα.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρει ότι ζήτησε συγγνώμη για όσα έγιναν, ωστόσο υποστηρίζει ότι κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τον στοχοποιήσουν, να τον βρίσουν και να τον προσβάλουν. Μάλιστα, κάνει λόγο για “άδικη, ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους”.

Έγραψε συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα, αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο… διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμη μία φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρίσουν χυδαία, να με προσβάλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται, ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις