Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Tρίκαλα: Kαβγάς στο Δημοτικό Συμβούλιο – Τα «γαλλικά» και ο… Mr Τζάμπα – BINTEO


 Άναψαν τα… αίματα στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων. Τα μέλη του αντάλλαξαν… γαλλικά και βαριές εκφράσεις μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice.gr, το πρώτο επεισόδιο έντασης σημειώθηκε όταν ο Δημήτρης Παπαστεργίου απάντησε με έντονο ύφος στον επικεφαλής της ΛΑΣΥ Γιώργο Καΐκη «είναι γνωστό ότι δεν σου αρέσει να γίνονται έργα, γιατί το αφήγημά σου έχει ευτελιστεί στο να είναι όλα… τζάμπα. Στις επόμενες εκλογές να βγεις  ο…  Τζάμπας».

Ο Καΐκης ζήτησε να κάνει τριτολογία και ο Παπαστεργίου του το ξέκοψε «δεν δικαιούστε. μίλησε ο δήμαρχος… γεια σου». (στο 1.01.45 του ΒΙΝΤΕΟ).

Λίγο αργότερα ο Καΐκης αντέδρασε έντονα απέναντι στον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Σπήλιο Τσιγάρα όταν αυτός είπε ότι «στην Ελλάδα έχουμε κομμουνισμό και τη χώρα την κυβερνάνε γνωστοί κομμουνιστές όπως ο Θεοδωρικάκος».

Ο Καϊκης εξεμάνη λέγοντάς του “σταμάτα να λες μ@@@@ες” χαρακτηρίζοντάς τον «εκπρόσωπο του Αγίου Νικολάου» και προκαλώντας την αντίδραση του Τσιγάρα ο οποίος είπε “μ@@@@@ες λες εσύ και επανειλημμένα» (μετά το 1:37:30)

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις