Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Zάκυνθος: Στον εισαγγελέα από την πλαϊνή πόρτα ο συζυγοκτόνος – Ραγίζει καρδιές ο γιος της 41χρονης


 Στα δικαστήρια της Ζακύνθου οδηγήθηκε ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 41χρονης Ελεονώρας, το μεσημέρι της Τρίτης. Ο δράστης της γυναικοκτονίας μπήκε κρυφά από πλαϊνή πόρτα του δικαστηρίου Ζακύνθου, συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας, προκειμένου να απολογηθεί στην εισαγγελέα για το στυγερό έγκλημα.

Στο μεταξύ, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί γυναίκες, μεταξύ αυτών και φίλες του θύματος, οι οποίες κρατούσαν πλακάτ, που έγραφαν “γυναικοκτονία” ζητώντας την αυστηροποίηση των ποινών.

Μαζί τους, βρίσκονταν επίσης συμμαθητές και φίλοι του 14χρονου γιου της οικογένειας, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Ο μεγάλος γιος της 40χρονης, βρίσκεται σε απόγνωση και με το μυαλό στα μικρότερα αδέλφια του.

Μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες τόσο για την συμπεριφορά του δράστη όσο και για την προσπάθεια της μητέρας του να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά της.

“Ένιωθα πως πρέπει να είμαι εδώ, να δω πως ο άνθρωπος αυτός έκανε κάτι τέτοιο. Τα αδέρφια μου είναι με συγγενείς. Πήρα τηλέφωνο, είναι εντάξει. Η αδερφή μου κοιμόταν και αναζητούσε την μητέρα μου στον ύπνο της. Τα έχουμε πει όλα αυτά. Όταν ερχόταν σπίτι ήταν θολωμένος δεν άκουγε κανέναν. Χάλαγε τα λεφτά του εκεί που τα χάλαγε, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει για κάτι καλύτερο για τα παιδιά του. Η μάνα μου έκανε δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, όλα τα έξοδα, του σπιτιού. Συντηρούσε η μάνα μου έναν τέτοιον άνθρωπο”, είπε το αγόρι.

Ζάκυνθος: Αυτή είναι η 41χρονη που σκότωσε ο σύζυγός της

Η 41χρονη Ελεονώρα, μητέρα τριών παιδιών, είναι η γυναίκα που σκότωσε ο σύζυγός της στη Ζάκυνθο. Ακόμη μία γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή στην Αλβανία. Θρήνος και στη σελίδα της στο facebook από φίλες και συγγενείς της. Η γυναίκα έκανε δύο δουλειές για να καταφέρει να μεγαλώσει τα παιδιά της. Έπεσε όμως θύμα του άνδρα της ο οποίος αφού την ξυλοκόπησε δύο φορές, την μαχαίρωσε.

Ζάκυνθος- δολοφονία

Η άφιξη του γιου της στα δικαστήρια Ζακύνθου

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που έφτασε ο 19χρονος γιος της οικογένειας στα δικαστήρια Ζακύνθου. Στο πλευρό του φίλοι και συντοπίτες του. Τα μάτια του δάκρυσαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flamis.gr. Όλοι έπεσαν στην αγκαλιά του. Ήρθε για να δει τον πατέρα του να οδηγείται στον Εισαγγελέα. Ήταν η καλύτερη μάνα του κόσμου, επανέλαβε για την 41χρονη.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:50

Τού είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Ο 51χρονος σύζυγός της, τραυμάτισε θανάσιμα την Ελεονώρα, με χτυπήματα και μαχαιριές στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην περιοχή Τσιλιβί.

Της επιτέθηκε με απίστευτη μανία με γροθιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια με ένα μαχαίρι τραυμάτισε σε διαφορά σημεία τη γυναικά του η οποία έπεσε στο μπαλκόνι αιμόφυρτη. Λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του νησιού.

Γείτονες της 40χρονης το βράδυ της Κυριακής τηλεφώνησαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν πως ο δράστης χτυπά την γυναίκα του και φωνάζει πως θα την σκοτώσει.

Όταν στο σημείο έφτασαν οι Αρχές, ο δολοφόνος είχε εξαφανιστεί και δίπλα στο σώμα του θύματος υπήρχε ένα μαχαίρι όπου η λάμα είχε στραβώσει από την δύναμη που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης, σύμφωνα με το Mega.

Η άτυχη γυναίκα, μόλις 30 λεπτά πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου τον είχε κατήγγειλε για ακόμη μια φορά για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις