Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Άγρια επίθεση σε 12χρονο σε παιδική χαρά στο Mαρούσι: Τον έδειραν και τον έκλεψαν


 «Μην με χτυπάτε, σας παρακαλώ!!» άρχισε να φωνάζει το 12χρονο παιδί.

Άγρια επίθεση δέχθηκε ένας 12χρονος σε παιδική χαρά στο Μαρούσι. Δράστες ήταν τρεις 16χρονοι, ο ένας εκ των οποίων είχε ρόλο... «τσιλιαδόρου» οι οποίοι τον έδειραν αλύπητα και τον έκλεψαν, σύμφωνα με το protothema.gr.

Το περιστατικό συνέβη στις 10.00 χθες το βράδυ στη παιδική χαρά της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες που μίλησαν στο protothema.gr oι τρεις 16χρονοι εμφανίστηκαν στην παιδική χαρά της Αμαρυσίας Αρτέμιδος νωρίς το απόγευμα και άρχισαν να προσεγγίζουν νεαρότερης ηλικίας παιδιά, αλλάζοντας για κάποιο λόγο την προφορά τους. Τους ρωτούσαν που μένουν, από που είναι η καταγωγή τους ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσαν άσεμνο υλικό στα κινητά τους τηλέφωνα και έβριζαν χυδαία.

Τα μικρότερης ηλικίας παιδιά κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Αργότερα όμως, γύρω στις 10 το βράδυ όταν τα περισσότερα παιδιά είχαν αποχωρήσει, ο ένας εκ των τριών 16χρονων προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή ενός ενήλικα ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή από την παιδική χαρά μαζί με το κατοικίδιο του, λέγοντας του ότι «τον έκλεψαν και του πήραν τα λεφτά».

Σύμφωνα με γονέα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν και παρακολουθούσε από σχετική απόσταση, ο νεαρός ήθελε να αποσπάσει την προσοχή του ενήλικα όσο θα δρούσαν οι άλλοι οι δύο, οι οποίοι είχαν ήδη πλησιάσει με απειλητικές διαθέσεις ένα παιδί ηλικίας 12 ετών.

Ξαφνικά ακούστηκαν κραυγές. «Μην με χτυπάτε, σας παρακαλώ!!» άρχισε να φωνάζει το 12χρονο παιδί. «Θα σας δώσω τα λεφτά μου και ότι θέλετε, μην με χτυπάτε μόνο σας ικετεύω» φώναζε.

Οι 16χρονοι απτόητοι συνέχιζαν να τον χτυπούν και μάλιστα μόλις του πήραν όλα τα λεφτά του, τον χτύπησαν πιο δυνατά με κλωτσιές και μόλις τελείωσαν την «δουλειά» τους άρχισαν να τρέχουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα, οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού φορούσαν μαύρα μπλουζάκια ενώ ο τσιλιαδόρος φορούσε και καπέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις