Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Θα ξυπνήσουν επιτέλους 2+ Eκατομμύρια φανατικοί του εμβολίου; (BINTEO)

 


Δρ. John Campbell: Αυξάνονται οι ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ στο Ηνωμένο Βασίλειο (Διαγράφηκε από το YouTube)

 

Όσο περισσότεροι αφυπνίζονται, τόσο το καλλίτερο…

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενημέρωσης κι όλο και κάποια ψυχή θα αφυπνιστεί…

Κι όπως είχε πει ο αρχαίος κορυφαίος Φιλόσοφος Αριστοτέλης: “Το αληθές και το δίκαιο, είναι από τη φύση πιο δυνατά, από το ψεύδος και το άδικο”!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Του Joel Smalley

Ο διαβόητος υποστηρικτής του εμβολίου, ο Δρ Τζον Κάμπελ εντάσσεται επιτέλους στο πλήθος των αγωνιστών της αλήθειας που λογοκρίνονται από την Big Tech (σ.σ. οι μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας Alphabet (Google), Amazon, Apple, Meta (Facebook) και η Microsoft).

Καλώς ήρθες John! Πώς νιώθεις;

Χρειάστηκε απίστευτα πολύς χρόνος για έναν άνθρωπο με προφανή εμπειρία και ευφυΐα να έχει για να βρει επιτέλους, αυτό που εμείς οι λιγότερο ικανοί άνθρωποι συνειδητοποιήσαμε πριν από χρόνια (ναι, πριν περισσότερο από ένα χρόνο!) – Τα εμβόλια COVID ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!

Παρά το γεγονός ότι ήταν σημαιοφόρος της αφήγησης υπέρ του εμβολίου για τόσο καιρό, μόνο ένα ειλικρινές ολίσθημά προς την πλευρά της αλήθειας και μπαμ, Γιάννη, σε κατέβασαν!

Εδώ είναι το ενοχλητικό βίντεο, που ευτυχώς αναδημοσιεύτηκε στο Bitchute χωρίς λογοκρισία:

Δείτε το εδώ

Το φλέγον ερώτημα είναι, θα ξυπνήσουν επιτέλους αυτός και οι 2,43 εκατομμύρια συνδρομητές του από το Μεγάλο Ψέμα;

Μήπως αυτός και οι συνδρομητές του θα εγκαταλείψουν το YouTube και θα αρχίσουν επιτέλους να αμφισβητούν όλους τους άλλους γυρολόγους της προπαγάνδας των ΜΜΕ και της Big Tech;

Δεδομένου του πόσο καιρό χρειάζεται για να έρθει το μεγάλο τσουνάμι που θα παρασύρει το όλο αφήγημά, δεν κρατάω ακόμα την αναπνοή μου, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι ήδη πάνω στη σωσίβια λέμβο πριν την καταστροφή!!!

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις