Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Ατύχημα στο Allou Fun Park: Με τρύπα στον πνεύμονα η μία τραυματίας — «Ήμουν λιπόθυμος στο νερό»


 Το πώς βίωσε την τρομακτική στιγμή του ατυχήματος στο Allou Fun Park περιέγραψε ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «μπήκαμε στο τρενάκι, στο οποίο δεν υπάρχει ζώνη ασφαλείας. Μπήκαμε τέσσερα άτομα, όπως προβλέπεται, καθώς είναι το τρενάκι για τέσσερα άτομα. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα προς το νερό, δεν υπήρχε νερό, δεν μας φρέναρε καμία τροχαλία με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί και φύγαμε εκτός. Εμένα με ξύπνησαν μέσα στη λάσπη, στο νερό, καθώς λιποθύμησα. Έχω χτυπήσει στα πλευρά, έκανα 12 ράμματα στο κεφάλι, χτύπησα στον ώμο και το πόδι».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η μία κοπέλα έχει τέσσερα πλευρά σπασμένα και «τρύπα» στον πνεύμονα και το άλλο παιδί έχει υποστεί ρήξη σπλήνας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ τούς ρίχνουν ευθύνες για το συμβάν, λέγοντας τους ότι «αυτοί φταίνε για το ατύχημα επειδή «σηκώθηκαν όρθιοι».

Οι επισκέπτες του λούνα παρκ κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στον χώρο και ερεύνησε το περιστατικό του ατυχήματος προχωρώντας μάλιστα σε δύο προσαγωγές, αυτή του υπεύθυνου βάρδιας του πάρκου αλλά και του νόμιμου εκπροσώπου.

Η ανακοίνωση του Allou Fun Park για το ατύχημα

Ανακοίνωση εξέδωσε το Allou! Fun Park για το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες που σημειώθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η διοίκηση του πάρκου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στα παιδιά που τραυματίστηκαν και προσθέτει μεταξύ άλλων ότι «ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός βαγονιού» και ότι «το εν λόγω παιχνίδι όπως και όλα τα παιχνίδια του Allou! Fun Park, φέρει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις ασφαλείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις