Δεν αντέχεται τόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…

Μιλάνε και τα γερμανικά Μέσα ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, για τους λαθροεισβολείς που ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΖΑΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, έχουν ανοίξει διάπλατα τις πόρτες και φέρνουν όλη τη σάρα και τη μάρα προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Ελληνικό λαό.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ…

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!

Ναι… το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ… ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ακόμη ένα δημοσίευμα φωτιά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που βλέπει όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη να την αποδομούν καθημερινά.

Αυτή τη φορά είναι το γερμανικό Der Spiegel που γράφει:

«Ο δρόμος της Ελλάδας προς την απολυταρχία» …

«Επιθέσεις στο κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου…

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης κυβερνά όλο και περισσότερο αυταρχικά. Η ΕΕ πρέπει να παρέμβει».

«Η διάλυση της δημοκρατίας στην Ουγγαρία και την Πολωνία απασχολεί τα ευρωπαϊκά δικαστήρια και την Επιτροπή της ΕΕ.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα, υπό τον δεξιό συντηρητικό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, διολισθαίνει ολοένα και περισσότερο προς την κατεύθυνση της απολυταρχίας φαίνεται ότι δεν ενόχλησε σχεδόν κανέναν στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο και στο Παρίσι.

Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει τον εαυτό του ως φιλελεύθερο μεταρρυθμιστή που έχει αποκαταστήσει τη χώρα του. Αυτό για το οποίο δεν του αρέσει να μιλάει είναι οι αμέτρητες πλέον νομικές παραβιάσεις που διαπράττουν Έλληνες αξιωματούχοι υπό την ηγεσία του.

Το δημοσίευμα επικεντρώνει την κριτική του στη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης γράφοντας:

«Ειδικά στον τομέα της μεταναστευτικής πολιτικής, η ελληνική κυβέρνηση έχει de facto αναστείλει το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο. Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν απελάσει βίαια χιλιάδες πρόσφυγες στην Τουρκία τα τελευταία δύο χρόνια. Χρησιμοποίησαν μετανάστες ως σκλάβους για αυτές τις παράνομες απωθήσεις, απήγαγαν ανθρώπους που αναζητούσαν προστασία από τα ελληνικά νησιά και τους εγκατέλειψαν στη θάλασσα».

«Η Ελλάδα βλέπει τον εαυτό της ως το λίκνο της δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Μητσοτάκης καταφεύγει όλο και περισσότερο σε μεθόδους αυταρχισμού κι έχει κάνει το ψέμα ουσιαστικό μέρος της πολιτικής του.

Για παράδειγμα, το DER SPIEGEL και άλλα μέσα ενημέρωσης έχουν τεκμηριώσει πλήρως τις παράνομες απωθήσεις της Ελλάδας.

Η ευρωπαϊκή υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς επιβεβαίωσε τις αναφορές. Κι όμως, μέχρι σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση ισχυρίζεται ξεδιάντροπα ότι δεν κάνει απωθήσεις.

Αποσυνθέτει έτσι το θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορεί να λάβει χώρα ο δημοκρατικός λόγος.

Σύμφωνα με την κατάταξη της ελευθερίας του Τύπου των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση στην ΕΕ. Σε δημοσκόπηση του Reuters, μόλις το 7 τοις εκατό των Ελλήνων δήλωσε ότι τα ΜΜΕ στη χώρα τους είναι ελεύθερα.

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε κράτος επιτήρησης υπό τον Μητσοτάκη.

Ο αρχηγός των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών αναγκάστηκε πρόσφατα να παραιτηθεί αφού έγινε γνωστό ότι ένας κορυφαίος πολιτικός της αντιπολίτευσης και ένας δημοσιογράφος παρακολουθούνταν από τις αρχές.

Ο βαθμός στον οποίο ο ίδιος ο Μητσοτάκης συμμετείχε στη διαδικασία δεν έχει ακόμη πλήρως διευκρινιστεί.

Εναπόκειται πρώτα και κύρια στους Έλληνες να σταματήσουν την αυταρχική τάση στη χώρα τους.

Το αργότερο τον επόμενο χρόνο θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, οι πολίτες εκεί μπορούν να αποφασίσουν σε τι είδους χώρα θέλουν να ζήσουν και ποια μεταναστευτική πολιτική θα πρέπει να υιοθετήσει η κυβέρνησή τους.

Καλείται όμως και η ΕΕ να πάρει θέση.

Έχει αποδεχτεί τις αντιδημοκρατικές πολιτικές του Μητσοτάκη για πάρα πολύ καιρό, και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα τις καλωσόρισε.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στον Έβρο το 2020, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περιέγραψε την Ελλάδα ως «ασπίδα της Ευρώπης».

Και στα κράτη μέλη, οι πολίτες κρυφά χαίρονται που οι Έλληνες συνοριοφύλακες αποκρούουν τους πρόσφυγες – ανεξάρτητα από τον τρόπο που το κάνουν.

Όταν η Γερμανίδα Υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock ήταν στην Αθήνα τον Ιούλιο, ζήτησε από τους οικοδεσπότες της να διευκρινίσουν τις καταγγελίες για απωθήσεις.

Αυτό ακουγόταν αποφασιστικό, αλλά και φθηνό.

Γιατί το θέμα έχει προ πολλού ξεκαθαριστεί. Εάν η ΕΕ αντιμετωπίζει σοβαρά τα δικά της πρότυπα, θα πρέπει τώρα να ξεκινήσει διαδικασίες επί παραβάσει κατά της Ελλάδας.