Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

EBPOΣ: KATAPPEEI το σύστημα ασφάλειας- Εκατοντάδες οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι που περνούν το ποτάμι

 11.000 χιλιάδες αλλοδαπούς μουσουλμάνους έχουν στείλει οι Σκοπιανοί πίσω στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο!

Τραγική η εικόνα της «ασφάλειας» στον Έβρο. Καθημερινά δεκάδες αλλοδαποί σαν σε εκδρομή εισβάλλουν στην Ελλάδα γελοιοποιώντας τις «Αρχές ασφαλείας», την Ελλάδα την ίδια.

Οι εκδρομείς-εισβολείς μουσουλμάνοι στο σύνολό τους απλώς περνούν σε χαλαρούς ρυθμούς το ποτάμι και στη συνέχεια  κατευθυνόμενοι αρχικά στη Θεσσαλονίκης και από εκεί σε Αττική (κυρίως) για μόνιμη εγκατάσταση.11111

 


Την ίδια ώρα «επαγρυπνούσες» «Αρχές» σταματούν στα αεροδρόμια τους αλλοδαπούς που έχουν εισβάλλει στην χώρα για να μην διαφύγουν στο εξωτερικό.

Σε μια Ελλάδα η οποία καταρρέει οικονομικά εξαιτίας της κρίσης στην ενέργεια για να είναι με «την σωστή πλευρά της ιστορίας» και δημογραφικά είναι μάταιο πλέον να συζητάμε για βελτίωση ή όχι της κατάστασης. Η ζημιά που έχει προκληθεί  πλέον ανεπανόρθωτη και είναι μη αναστρέψιμη.

Και όταν οι αρχές «ασφάλειας» δεν τους σταματούν στα σύνορα οι Σκοπιανοί τους επιστρέφουν. Όπως αναφέρουν βουλγαρικά ΜΜΕ  οι Αρχές των Σκοπιων σταμάτησαν 142 αλλοδαπούς προερχόμενοι από την Ελλάδα. Μεταφέρθηκαν στο κέντρο υποδοχής της Γευγελής για να επαναπροωθηθούν ως συνήθως πισω στη χώρα μας.

Από τον Ιανουάριο 11.000 αλλοδαποί έχουν επιστραφεί στην Ελλάδα, χωρίς φυσικά να υπάρξει καμία αντίδραση από την κυβέρνηση, αφού αυτό που την ενδιαφέρει είναι η ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις