Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

EXOYME Mεγάλο απόθεμα από μαλάκες στο Ελλάντα... Mιλάμε για Eπικίνδυνους ανθρώπους.

 


Γενικά όλοι οι μαλάκες έχουν μαζευτεί πάνω απ’ τον σβέρκο του ΠΝ και κοιτάνε πως θα δώσουν μερίδιο στη μαμά εταιρεία. Μιλάμε πως μια νέα σχεδίαση θέλει τουλάχιστον δύο χρόνια μελέτης. Το ΠΝ μπαίνει στον πάγο. Μιλάμε για επικίνδυνους ανθρώπους.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχουμε μεγάλο απόθεμα από μαλάκες στο Ελλάντα.

Οι Φρεγατογάμηδες ασχολούνται με την εξέλιξη του ΠΝ. Από 4 FDI και Gowind πήγαμε σε 3 FDI με την 4η να την ψάχνουμε. Μετά από gowind πήγαμε σε Ντόχα, μετά από Ντόχα πήγαμε σε σκέψεις για σαπάκια LCS και τώρα σκεφτόμαστε να σχεδιάσουμε από κοινού με την LM νέα κορβέτα.

Γενικά όλοι οι μαλάκες έχουν μαζευτεί πάνω απ’ τον σβέρκο του ΠΝ και κοιτάνε πως θα δώσουν μερίδιο στη μαμά εταιρεία. Μιλάμε πως μια νέα σχεδίαση θέλει τουλάχιστον δύο χρόνια μελέτης. Το ΠΝ μπαίνει στον πάγο. Μιλάμε για επικίνδυνους ανθρώπους.

Τα του ναυτικού τα κατέχουν οι ναυτικοί, τα της αεροπορίας τα κατέχουν οι αεροπόροι, τα του στρατού τα κατέχουν οι στραταίοι. Καλό είναι λοιπόν να μη μπερδεύονται οι ρόλοι και τα καθήκοντα και ακόμα καλύτερο είναι το κάρο να ακολουθεί το άλογο και όχι το άλογο το κάρο.

‘Όποιοι κάνουν όνειρα για σαπάκια περιπολικά παράκτιας μάχης (LCS) που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος όσων σχεδιάζουν τον μέλλον του USN καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν. Σκέψεις για προβληματικά – αποσυρθέντα απ’ την Αμερική αμφίβια AAV7, ενώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε καλό είναι να παγώσουν και να μπουν στο τέλος της λίστας, εκεί δηλαδή που ανήκαν εξαρχής. 

Σκέψεις για LSD whidbey για να χωράνε τα AAV7, να κάνουμε δεξιώσεις, να βγάζουμε φωτογραφίες και λοιπά ωραία, ενώ δεν έχουμε νεόδμητες πλώρες και ο υποβρύχιος στόλος είναι γερασμένος, καλό θα είναι να σταματήσουν και να πάμε για ένα reality check. Επίσης σκέψεις για 3MQ9 των 400 mil, όταν η Ελβετία αγοράζει 6 Heron 900 με 250 mil είναι εκτός πραγματικότητας.

Το καταλάβατε πολιτικά λαμόγια;; Το ναυτικό έχει ανάγκες και η λογική προστάζει αύξηση των παραγγελθέντων FDI και επειδή εάν το θέλετε πραγματικά, θα βρείτε τον τρόπο, καλό θα ήταν όλες οι γαλλικές FDI, να αλλάξουν σε συνεννόηση με την Γαλλία.

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις