Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

H Tελευταία μου έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια πρέπει να σταματήσουν


Είσαστε έκπληκτοι; Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη της τελευταίας μου έρευνάς.

 

Του Steve Kirsch

 

Έκανα πρόσφατα μια έρευνα απευθείας στους αναγνώστες μου και τους φίλους τους για να ελέγξω τα αποτελέσματα στις έρευνες Pollfish που κάναμε.

Τα αποτελέσματα μέχρι τη 1η Ιουλίου 2022 παρατίθενται εδώ:

Αποτελέσματα έρευνας βάση των αναγνωστών μου και των φίλων τους.
Τα ποσοστά αντιπροσωπεύουν το ποσοστό των εμβολιασμένων ατόμων που ανέφεραν τη συγκεκριμένη ανεπιθύμητη ενέργεια. Αυτοί οι αριθμοί μπορεί να βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά πιθανότατα δεν είναι μειωμένοι περισσότερο από έναν παράγοντα του 2.

Για παράδειγμα, αυτό σημαίνει ότι το 4,6% των ατόμων που εμβολιάστηκαν έπρεπε να νοσηλευτούν και το 2,1% είχε διάγνωση μυοκαρδίτιδας.

Στις ΗΠΑ, πάνω από 260 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, επομένως το 2% με μυοκαρδίτιδα αντιπροσωπεύει πάνω από 5 εκατομμύρια άτομα. Αυτό είναι μια καταστροφή.

Αυτά τα ποσοστά είναι χαμηλότερα από τις έρευνες της Pollfish, κάτι που είναι λίγο περίεργο για μένα, αλλά καλώς υποστηρίζω τους χαμηλότερους αριθμούς που βρίσκω στις έρευνες.

Αυτό που έψαχνα ήταν η συμφωνία ως προς τη σχετική συχνότητα, δηλαδή ότι:

Νοσηλευόμενοι>Αναπηρίες>Μυοκαρδίτιδα>Πάρεση Bell/ έρπητας ζωστήρας που αναφέρει η VAERS.

Πράγματι, ο παραπάνω πίνακας έχει την ίδια σχετική σειρά όπως στο VAERS.

Αυτοί οι αριθμοί στον πίνακα μου είναι επίσης συνεπείς με άλλες παρατηρήσεις και ανέκδοτες έρευνες που έχω λάβει στο παρελθόν.

Τα νούμερα είναι πολύ ανησυχητικά.

Δυστυχώς, κανείς στην ιατρική κοινότητα δεν ακούει. Δε θέλουν να συγκεντρώσουν κανένα από αυτά τα δεδομένα ή να γνωρίζουν ότι υπάρχουν.

Αλλά για όλους τους άλλους, αυτοί οι αριθμοί είναι σημαντικοί γιατί δείχνουν πολύ καθαρά πόσο επικίνδυνα είναι πραγματικά τα εμβόλια για τον COVID και πόσο διεφθαρμένη είναι η ιατρική κοινότητα επειδή αγνοεί αυτούς τους αριθμούς.

Περίληψη

 

Οποιοσδήποτε στην ιατρική κοινότητα θα μπορούσε να κάνει την ίδια έρευνα που έκανα και εγώ. Αλλά δε θα το κάνουν. Και αυτό σας δείχνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, έτσι δεν είναι;

 

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις