Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκ στην Kαβάλα: «Nταής» χτύπησε ιδιοκτήτρια Kαφετέριας γιατί άργησε δέκα λεπτά η παραγγελία του (Video)


 Σε όλους έχει τύχει να καθυστερήσει η παραγγελία μας σε μια καφετέρια. Η αντίδραση όμως ενός 45χρονου πελάτη καφετέριας στην Καβάλα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ο πελάτης διαμαρτύρηθηκε έντονα γιατί καθυστέρησαν να ερθουν οι καφέδες σε αυτόν, την γυναίκα και τον γιό του και έφτασε στο σημείο να ασκήσει βία, να χαστουκίσει την άτυχη ιδιοκτήτρια

Ο λιμενικός απλά παρατηρούσε

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προκλητικός νταής χτύπησε την ανυπεράσπιστη γυναίκα, όχι απλά μπροστά στην γυναίκα του, το παιδί του, στους υπόλοιπους πελάτες και στους εργαζόμενους στο καταστημα αλλά και ενώπιον ενός λιμενικού που έτυχε να είναι στο μαγαζί εκείνη την ώρα στο μαγαζί.

Ενω επικρατούσε τρομερή ένταση και οι παριστάμενοι προσπαθούσαν να χωρίσουν τους δύο ο λιμενικός ….παρατηρούσε τα γεγονότα προσπαθώντας πάση θυσία να μην εμπλακεί στον καβγά.

Όπως περιγράφει σε ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook ο γιος της ιδιοκτήτριας του καφέ Κλεισθένης Τζάκης όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου:

«Ένας τέτοιος «άντρας» λοιπόν έκανε την εμφάνιση του το Σάββατο το πρωί 3/9/2022 στην πόλη μας! Ένας πρώην επαγγελματίας στο λιανεμπόριο, που είχε μαζί με την γυναίκα του ένα κεντρικό περίπτερο στην πόλη, και τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως οδηγός ταξί.

Ο λόγος για τον Ν. Π. 45 ετών, οδηγό ταξί στην Καβάλα, όπου ήρθε στην δικιά μου την δουλειά ενώ ΔΕΝ ήταν πελάτης, να πάρει τα κομμάτια του μεγάλου του γιου Ι. Π. και της γυναίκας του Ε. Φ. που μας έβριζαν, μας διαφήμιζαν και μας απειλούσαν μέσα στο ίδιο μας το μαγαζί επειδή άργησε ο καφές του… κανακάρη τους 10 ολόκληρα λεπτά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις