Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, βγήκε το KIΣΕ, για να δείξει ποιός κάνει κουμάντο και είναι το αφεντικό στην Ελλάδα...!!!

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο: Αντιδρά για την προαγωγή της Παγουτέλη στην αντιπροεδρία του Αρείου Πάγου -Την κατηγορεί για αντισημιτισμό

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διατυπώνει την έντονη δυσαρέσκεια του Ελληνικού Εβραϊσμού για την τοποθέτηση στην κορυφή της Δικαιοσύνης ενός προσώπου που δεν θα μπορεί να προασπίσει τη δεδηλωμένη θέση της Ελληνικής Πολιτείας ενάντια στον αντισημιτισμό, και μάλιστα ως Αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας μας.

 

 

Δεν πρόλαβα να αναρτήσω το θέμα (εδώ) και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, εμφανίστηκαν τα… ΑΦΕΝΤΙΚΑ…

Θέλεις μεγαλύτερη απόδειξη, καημένε ελληνάκο, για το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Κατ’ αυτούς, δεν έχει δικαίωμα κανείς, να εκφράσει διαφορετική άποψη και να μην σκύψει το κεφάλι σε ότι διατάσσουν…

Μα γι αυτό και έφτιαξαν τον αντιρατσιστικό νόμο υποχρεώνοντας όλα τα κόμματα της βουλής που τους ανήκουν, να τον ψηφίσουν.

ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΑ… ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ…

ΟΥΤΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΓΟΥΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΑ… ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

Η … παγίδα του δήθεν “αντισημιτισμού” πρέπει να τελειώσει.

Η οργανωμένη επίθεση που δέχεται η νέα αντιπρόεδρος του Α.Π. επιβάλεται να βρει τον ελληνικό λαό  στο πλευρό της.

Επιτέλους, τι δικαιοσύνη θέλουμε;

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, Η ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ;;;

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΓΟΥΤΕΛΗ, ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ…ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Βγήκε κι η Πυργιώτη… με τον σύζυγο πρ. πρέσβη του Γισραέλι…

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ…

Υ.Γ.2. Θα υπενθυμίσω τι είχε πει ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ για τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ…

«Ιδού ο κίνδυνος», είπε ο Σωκράτης όταν αντίκρυσε τους Εβραίους εμπόρους να αποβιβάζονται στον Πειραιά!..”

Και οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

Η δικαστικός Μαριάνθη Παγουτέλη προήχθη από πρόεδρος εφετών στη θέση της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου και σχετική εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

Πέντε γυναίκες αρεοπαγίτες επέλεξε το Υπουργικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα για τις θέσεις των αντιπροέδρων του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Μεταξύ αυτών και η Μαριάνθη Παγουτέλη, που είχε μειοψηφήσει στο δικαστήριο του πρώτου βαθμού υπέρ της αθώωσης του ακροδεξιού Κωνσταντίνου Πλεύρη κατά τη γνωστή δίκη για το αντισημιτικό βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια».

Η κα Παγουτέλη είχε συντάξει ένα «ασυνήθιστα εκτενές σκεπτικό» 32 σελίδων, όχι για να υποστηρίξει την ελευθερία της έκφρασης του ατόμου, αλλά για να δικαιολογήσει ακραίες, αντισημιτικές απόψεις του Κ.Πλεύρη.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του ΚΙΣΕ :

Ενημερωθήκαμε ότι στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 30ης Αυγούστου 2022, επικυρώθηκε η εισήγηση του Υπουργού Δικαιοσύνης για τον διορισμό της κας Μαριάνθης Παγουτέλη στη θέση της Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου.

Η κα Παγουτέλη είχε μειοψηφήσει στο δικαστήριο του πρώτου βαθμού υπέρ της αθώωσης του Κωνσταντίνου Πλεύρη κατά τη γνωστή δίκη για το αντισημιτικό βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια». Η κα Παγουτέλη είχε συντάξει ένα εκτενές σκεπτικό 32 σελίδων, δικαιολογώντας τις αντισημιτικές απόψεις του Κ. Πλεύρη.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διατυπώνει την έντονη δυσαρέσκεια του Ελληνικού Εβραϊσμού για την τοποθέτηση στην κορυφή της Δικαιοσύνης ενός προσώπου που δεν θα μπορεί να προασπίσει τη δεδηλωμένη θέση της Ελληνικής Πολιτείας ενάντια στον αντισημιτισμό, και μάλιστα ως Αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα περιφρουρήσει τις αξίες της Δημοκρατίας απέναντι στους οπαδούς της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού.

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2022

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Χαρακτηριστική είναι και η οργισμένη αντίδραση της δημοσιογράφου Μαριάννας Πυργιώτη η οποία με ανάρτησή της στο Twitter επιτίθεται στον υπουργό Δικαιοσύνης, αναφέροντας ένα περιστατικό από την αντισημιτική παρέμβαση της Παγουτέλη κατά την εξέταση μαρτύρων στη δίκη Πλεύρη

«Θυμάμαι καλά @tsiaras_kostas; Στην πρώτη δίκη του Κ Πλεύρη για το επαίσχυντο βιβλίο του «Εβραίοι όλη η αλήθεια» η Μ. Παγουτέλη ζήτησε απ τον Β.Αλμπάλα Α. Ρεϊτάν να… αποκηρύξουν το Ταλμούδ ώστε να αποδείξουν ότι δεν τα γράφει καλά ο κατηγορούμενος για τους Εβραίους;;;;;».

 

Να σημειωθεί ότι όπως είχε αποκαλύψει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου του Ιού, Δημήτρη Ψαρρά, η Μαρίανθη Παγουτέλη διατηρούσε το blog marianaonice.blogspot.com στο οποίο κανείς διάβαζε απόψεις όπως: «Κωλοεβραίοι! Μακάρι να τους εξόντωνε τελείως ο Χίτλερ!».

Τον Δεκέμβριο του 2010, σύμφωνα με επόμενο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, «ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελής διέταξε ποινική προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η σχέση της εφέτου Αθηνών με το blog marianaonice.blogspot.com», στο οποίο μάλιστα «για κάποιο χρονικό διάστημα είχε αναρτήσει και φωτογραφία της».

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις