Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

KPYBONTAI πίσω από το... απόρρητο για να μην δώσουν απαντήσεις - Ντ.Μπακογιάννη: «Αν μιλήσουν οι διοικητές της EYΠ θα πάνε δέκα χρόνια φυλακή – Είναι κακούργημα» (BINTEO)

 


Σε μία προειδοποιητική δήλωση προς τους άμεσα εμπλεκόμενους στην δυσώδη κακουργηματική υπόθεση των υποκλοπών, δηλαδή τον πρώην και το νυν διοικητή της ΕΥΠ, προχώρησε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος μιλήσει θα πάει δέκα χρόνια φυλακή γιατί αυτό είναι κακούργημα λόγω παραβίασης του απορρήτου»!

Συγκεκριμένα μιλώντας στην ΕΡΤ είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει πρόβλημα στο να τα πούνε όλα. Γιατί υπάρχει πρόβλημα να τα πούνε όλα; Διότι αυτός που πρόκειται να τα πει θα πάει για κακούργημα. Δηλαδή οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν διοικήσει την ΕΥΠ… »

Σε αυτό το σημείο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ διακόπτει την Ντόρα Μπακογιάννη και λέει «εννοείτε ότι πρέπει να κρατηθούν κάποια πράγματα απόρρητα, αυτό εννοείτε» για να συνεχίσει η πρώην υπουργός «εκ των πραγμάτων διότι αν παραβιαστεί το απόρρητο αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε 10 χρόνια φυλακή και όπως καταλαβαίνετε δε βλέπω κανέναν να έχει διάθεση να πάει 10 χρόνια φυλακή».

111

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις