Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟΛΛΑ NEYPA Ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό» – Ένταση με τον Σπύρο Μπιμπίλα - Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σηκώθηκε όρθιος - Διέκοψε η έδρα


 Κείμενο Μαρία Ζαχαροπούλου

Φίδι! Φίδι! Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!» φώναξαν φίλοι από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη στον Σπύρο Μπιμπίλα με τον ίδιο να απαντά:

«Ντροπή! Ντροπή! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;».

Είχε προηγηθεί η διακοπή της κατάθεσης του προέδρου του ΣΕΗ όταν στην δικαστική αίθουσα η ένταση χτύπησε «κόκκινο». Αφορμή στάθηκε η αναφορά του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου Μιχάλη Δημητρακόπουλου ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη διαψεύδει το μάρτυρα σχετικά με τις αναφορές του για σχέση που φέρεται να είχε συνάψει ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του.

Μ. Δημητρακόπουλος: Σας διαψεύδει η κα Νίνου!

Σπ. Μπιμπίλας: Τη διαψεύδω κι εγώ την κα Νίνου!

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης σηκώθηκε όρθιος, ενώ η Ελπίδα Νίνου φώναξε: «Σας παρακαλώ πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό», με την πρόεδρο να μην της δίνει το λόγο και να διακόπτει την διαδικασία. Ήταν η στιγμή που η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρισκόταν στην δικαστική αίθουσα διαμαρτυρήθηκε φωνάζοντας: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις