Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Oι Ουκρανοί εγκλωβίστηκαν σε «τούνελ θανάτου» στην Χερσώνα: Πώς οι Ρώσοι τους έστησαν ενέδρα - Η ουκρανική δύναμη των 10.000 ανδρών κινδυνεύει με ολοκληρωτικό αφανισμό


Οι Ρώσοι έστησαν μία ενέδρα θανάτου στους Ουκρανούς επιτρέποντάς τους να διεισδύσουν σε έναν θύλακα βάθους τριάντα χιλιομέτρων μέχρι την Κοστρόμκα και αυτή την στιγμή δέχονται καταιγιστικά πυρά από το ρωσικό Πυροβολικό και την ρωσική Αεροπορία.

Έχουν εγκλωβιστεί περίπου 10.000 Ουκρανοί από μία αρχική δύναμη 12.000 (έχουν σκοτωθεί περίπου 2.000).

Ήδη οι Ρώσοι έχουν ανακαταλάβει το Μπρουζίνσκι και πλέον ο αντικειμενικός τους σκοπός είναι η ολοσχερής καταστροφή της ουκρανικής δύναμης των 10.000 ανδρών για να ανοίξει ο δρόμος προς το Νικολάεφ το οποίο θα είναι ανυπεράσπιστο.

Έχουν περάσει 4 ημέρες από την έναρξη της ουκρανικής αντεπίθεσης η οποία τείνει να γίνει σαν την γερμανική επίθεση των Αρδενών.

Αιφνιδιασμός και πίεση στην αρχή του ισχυρότερου αντιπάλου και καταστροφή στο τέλος των τελευταίων εφεδρειών του ασθενέστερου αντιπάλου.

Πολλοί αναλυτές θεώρησαν μεγάλο λάθος την ουκρανική αντεπίθεση κατά μίας δύναμης η οποία παραδοσιακά διαπρέπει σε μάχες οχυρών θέσεων όπως είχε κάνει και στην μεγάλη αρματομαχία του Κουρσκ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις