Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Αδιανόητο: O Κ.Μητσοτάκης Xαμογελάει στο Ground Zero της Nέας Yόρκης μπροστά στα ονόματα των Ελλήνων Nεκρών

 


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο μνημείο του Ground Zero εκεί που κατέπεσαν οι δίδυμοι πύργοι, μπροστά στα ονόματα των Ελλήνων νεκρών αυτός χαμογελούσε ασυναίσθητα δείχνοντας να μην κατανοεί την βαρύτητα της στιγμής.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως εκείνη την στιγμή η Ανθούλα Κατσιματίδη διηγούνταν το δικό της δράμα για τον χαμό του αδελφού της.


Σημειώνεται ότι το μνημείο των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

 


Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός τους επισκέφθηκαν το σημείο όπου βρίσκονται οι πλάκες στις οποίες είναι χαραγμένα τα ονόματα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στους Δίδυμους Πύργους, μαζί με την Ανθούλα Κατσιματίδη, η οποία έχασε τον αδελφό της, Γιάννη, στις επιθέσεις.

Όπως ήταν φυσικό στάθηκαν ιδιαίτερα σε σημεία όπου αναγράφονται θύματα ελληνικής καταγωγής και τοποθέτησαν μικρές ελληνικές σημαίες και λευκά λουλούδια.

Εκεί όμως στην στιγμή που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ο πρωθυπουργός «έσκασε» ένα χαμόγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις