Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα σύντομα θα καταρρεύσει μέσω PSYOP-MARKET-CRASH.


 Αυτό που έγραψε η ερευνητική ομάδα της RAND ταιριάζει τέλεια με αυτό που περιγράφει αυτή η υποστοίβα, τόσο όσον αφορά τον Πούτιν που έπαιξε άψογα τον ρόλο του για να οδηγήσει τις διάφορες ψυχολογικές επιχειρήσεις στο τελικό τους παιχνίδι της Μεγάλης Επαναφοράς όσο και τη συνολική καταστροφή της Δύσης που απαιτεί την πτώση της Ε.Ε. ταυτόχρονα με την κατάρρευση της Αμερικής.

Η εταιρεία RAND είναι ένας κρίσιμος κόμβος μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που συνωμοτεί με τη CIA, τον ΟΗΕ, το WEF, κ.α..

Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ έχουν «διεισδύσει» πλήρως και η παρακάτω έκθεση το ενισχύει αυτό.

 

Μετάφραση blümlifee

 

Από το παραπάνω άρθρο (ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ https://vernoncoleman.org/) :

Το PSYOP-HYPERINFLATION (η ψυχολογική επιχείρηση υπερπληθωρισμού) δεν κατέστη δυνατό μόνο από το PSYOP-19 και το PSYOP της εισβολής στην Ουκρανία, αλλά κατασκευάστηκε πολύ πίσω το 2009 όταν οι παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες (δηλαδή οι κεντρικοί σχεδιαστές στην παγκόσμια εξαγορά των τεχνοκομιστών) υπό την ηγεσία της Fed συνωμότησαν για να καταστείλουν τα επιτόκια. (δηλαδή την τιμή του χρήματος) ενώ συγκεντρώνει περισσότερο την παραχάραξη άχρηστων χρηματικών ποσών από τον αέρα.

Οι κεντρικοί σχεδιαστές ήξεραν ακριβώς τι έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια, παρόλο που το έπαιζαν χαζοί.

Ήξεραν ότι θα χρειαζόταν λίγος χρόνος για να αποκαλυφθούν τα οικονομικά τους εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Σε τελική ανάλυση, η Fed χρηματοδοτεί τα επιστημονικά περιοδικά στην Αμερική και εμπλέκεται στην σκιώδη χρηματοδότηση αυτής της «πανδημίας» και των ενέσεων βιοόπλων αργής εξόντωσης.

Οι κεντρικές τράπεζες και οι ιδιώτες ιδιοκτήτες τους γνώριζαν για πολύ περισσότερο από έναν αιώνα ότι τα χρηματιστήρια ponzi (*) τους και αυτός ο τρέχων υπερκύκλος χρέους ήταν τελικά αβάσιμοι.

Όλα τα ολέθρια πράγματα πρέπει να τελειώσουν και οι κεντρικοί τραπεζίτες χρειάζονταν κάλυψη.

Όλοι οι ψυχολογικές επιχειρήσεις παράγουν το εξώφυλλο, και το PSYOP-MARKET-CRASH είναι μια ολοκληρωμένη υπόθεση που απλά περιμένει να εκφραστεί στις σύντομα εκσπλαχνισμένες ζωές των παγκόσμιων πολιτών.

Τραβούν σε πραγματικό χρόνο την πρίζα για την κατάρρευση της «αγοράς» τους.

Μόλις μου έστειλαν μια διαβαθμισμένη ερευνητική έκθεση της RAND Corporation που εκθέτει εν μέρει την ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ στο ευρύτερο πλαίσιο του ταχέως επιταχυνόμενου προγράμματος της Μεγάλης Επαναφοράς που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη.

Έκανα μερικές αναλύσεις εικόνων και εξέτασα το περιεχόμενο αυτής της αναφοράς και φαίνεται απολύτως αυθεντικό.

Η εταιρεία RAND είναι ένας κρίσιμος κόμβος μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που συνωμοτεί με τη CIA, τον ΟΗΕ, το WEF, κ.α..

Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ έχουν «διεισδύσει» πλήρως και η παρακάτω έκθεση το ενισχύει αυτό.

Αυτό που έγραψε η ερευνητική ομάδα της RAND ταιριάζει τέλεια με αυτό που περιγράφει αυτή η υποστοίβα, τόσο όσον αφορά τον Πούτιν που έπαιξε άψογα τον ρόλο του για να οδηγήσει τις διάφορες ψυχολογικές επιχειρήσεις στο τελικό τους παιχνίδι της Μεγάλης Επαναφοράς όσο και τη συνολική καταστροφή της Δύσης που απαιτεί την πτώση της Ε.Ε. ταυτόχρονα με την κατάρρευση της Αμερικής.

Οι συντάκτες της έκθεσης έχουν επίγνωση αυτής της δυναμικής, παρόλο που επιχειρούν ανεπιτυχώς να αποκαλύψουν το συμπέρασμά τους.

Τα περιουσιακά στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ δεν έχουν εθνικές δεσμεύσεις, θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο για τα σύνορα ή τους πολίτες – η μόνη τους ανησυχία είναι να επιφέρουν μια μοναδική υπερ-συγκεντρωτική τεχνοκομμουνιστική Μία Παγκόσμια Τάξη.

 


Η αναφορά:

Περίληψη των κυριότερων σημείων

 

ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

Η παρούσα κατάσταση της αμερικανικής οικονομίας δεν υποδηλώνει ότι μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την οικονομική και υλική υποστήριξη από εξωτερικές πηγές.

Η πολιτική ποσοτικής χαλάρωσης, στην οποία καταφεύγει τακτικά η Fed τα τελευταία χρόνια, καθώς και η ανεξέλεγκτη έκδοση μετρητών κατά τη διάρκεια του lockdown του 2020 και του 2021 Covid, έχουν οδηγήσει σε απότομη αύξηση του εξωτερικού χρέους και αύξηση της προσφοράς σε δολάρια.

Η συνεχιζόμενη επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε απώλεια της θέσης του Δημοκρατικού Κόμματος στο Κογκρέσο και τη Γερουσία στις προσεχείς εκλογές που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο του 2022.

Η παραπομπή του Προέδρου δεν μπορεί να αποκλειστεί υπό αυτές τις συνθήκες, που πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία.

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για εισροές πόρων στην εθνική οικονομία, ιδιαίτερα στο τραπεζικό σύστημα. Μόνο οι ευρωπαϊκές χώρες που δεσμεύονται από τις δεσμεύσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ θα μπορούν να τις παρέχουν χωρίς σημαντικό στρατιωτικό και πολιτικό κόστος για εμάς.

Το σημαντικότερο εμπόδιο είναι η αυξανόμενη ανεξαρτησία της Γερμανίας. Αν και εξακολουθεί να είναι μια χώρα με περιορισμένη κυριαρχία, εδώ και δεκαετίες κινείται σταθερά προς την άρση αυτών των περιορισμών και να γίνει ένα πλήρως ανεξάρτητο κράτος.

Αυτή η κίνηση είναι αργή και προσεκτική, αλλά σταθερή.

Η παρέκταση δείχνει ότι ο τελικός στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε αρκετές δεκαετίες. Ωστόσο, εάν τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες κλιμακωθούν, ο ρυθμός θα μπορούσε να επιταχυνθεί σημαντικά.

Ένας επιπλέον παράγοντας που συμβάλλει στην οικονομική ανεξαρτησία της Γερμανίας είναι το Brexit. Με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από τις δομές της ΕΕ, χάσαμε μια σημαντική ευκαιρία να επηρεάσουμε τη διαπραγμάτευση διακυβερνητικών αποφάσεων.

Είναι ο φόβος της αρνητικής μας απόκρισης που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη σχετικά αργή ταχύτητα αυτών των αλλαγών.

Εάν μια μέρα εγκαταλείψουμε την Ευρώπη, θα υπάρξει μια καλή ευκαιρία για τη Γερμανία και τη Γαλλία να επιτύχουν μια πλήρη πολιτική συναίνεση. Στη συνέχεια, η Ιταλία και άλλες χώρες της Παλαιάς Ευρώπης — κυρίως τα πρώην μέλη της ΕΚΑΧ — μπορούν να προσχωρήσουν σε αυτήν υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Η Βρετανία, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί μόνη της στην πίεση του γαλλογερμανικού διδύμου. Εάν εφαρμοστεί, αυτό το σενάριο θα μετατρέψει τελικά την Ευρώπη σε όχι μόνο οικονομικό, αλλά και πολιτικό ανταγωνιστή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εξάλλου, εάν οι ΗΠΑ είναι για ένα ορισμένο διάστημα κατακλυζόμενες από εσωτερικά προβλήματα, η Παλαιά Ευρώπη θα είναι σε θέση να αντισταθεί πιο αποτελεσματικά στην επιρροή των ανατολικοευρωπαϊκών χωρών με προσανατολισμό στις ΗΠΑ.

 

ΤΡΩΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μια αύξηση της ροής πόρων από την Ευρώπη προς τις ΗΠΑ μπορεί να αναμένεται εάν η Γερμανία αρχίσει να βιώνει μια ελεγχόμενη οικονομική κρίση.

Ο ρυθμός των οικονομικών εξελίξεων στην ΕΕ εξαρτάται σχεδόν χωρίς εναλλακτική από την κατάσταση της γερμανικής οικονομίας. Είναι η Γερμανία που επωμίζεται το κύριο βάρος των δαπανών που απευθύνονται στα φτωχότερα μέλη της ΕΕ.

Το σημερινό γερμανικό οικονομικό μοντέλο βασίζεται σε δύο πυλώνες. Πρόκειται για απεριόριστη πρόσβαση σε φθηνούς ρωσικούς ενεργειακούς πόρους και σε φθηνή γαλλική ηλεκτρική ενέργεια, χάρη στη λειτουργία πυρηνικών σταθμών.

Η σημασία του πρώτου παράγοντα είναι σημαντικά μεγαλύτερη.

Η διακοπή των ρωσικών προμηθειών μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει μια συστημική κρίση που θα ήταν καταστροφική για τη γερμανική οικονομία και, έμμεσα, για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο γαλλικός ενεργειακός τομέας θα μπορούσε επίσης να αντιμετωπίσει σύντομα σοβαρά προβλήματα.

Η προβλέψιμη διακοπή των ελεγχόμενων από τη Ρωσία πυρηνικών προμηθειών, σε συνδυασμό με την ασταθή κατάσταση στην περιοχή του Σαχέλ, θα καταστήσει τον γαλλικό ενεργειακό τομέα σε κρίσιμο βαθμό εξαρτημένο από τα αυστραλιανά και καναδικά καύσιμα.

Σε σχέση με την ίδρυση της AUKUS, δημιουργεί νέες ευκαιρίες για άσκηση πίεσης. Ωστόσο, το θέμα αυτό ξεφεύγει από το πεδίο εφαρμογής της παρούσας έκθεσης.

 

ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ

Λόγω των περιορισμών του συνασπισμού, η γερμανική ηγεσία δεν ελέγχει πλήρως την κατάσταση στη χώρα.

Χάρη στις ακριβείς ενέργειές μας, κατέστη δυνατό να αποκλειστεί η θέση σε λειτουργία του αγωγού Nord Stream 2, παρά την αντίθεση των ομάδων συμφερόντων από τη χαλυβουργία και τη χημική βιομηχανία.

Ωστόσο, η δραματική επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου μπορεί να ενθαρρύνει την ηγεσία να επανεξετάσει την πολιτική της και να επιστρέψει στην ιδέα της ευρωπαϊκής κυριαρχίας και της στρατηγικής αυτονομίας.

Ο μόνος εφικτός τρόπος για να διασφαλιστεί η απόρριψη των ρωσικών ενεργειακών προμηθειών από τη Γερμανία είναι η εμπλοκή και των δύο πλευρών στη στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία. Οι περαιτέρω ενέργειές μας σε αυτή τη χώρα θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε στρατιωτική απάντηση από τη Ρωσία.

Οι Ρώσοι προφανώς δεν θα μπορέσουν να αφήσουν αναπάντητη τη μαζική πίεση του ουκρανικού στρατού στις μη αναγνωρισμένες δημοκρατίες του Ντονμπάς. Αυτό θα επέτρεπε να κηρυχθεί η Ρωσία επιτιθέμενος και να εφαρμοστεί σε αυτήν ολόκληρο το πακέτο κυρώσεων που είχε προετοιμαστεί εκ των προτέρων.

Ο Πούτιν μπορεί με τη σειρά του να αποφασίσει να επιβάλει περιορισμένες αντικυρώσεις — κυρίως για τις ρωσικές ενεργειακές προμήθειες στην Ευρώπη. Έτσι, η ζημιά στις χώρες της ΕΕ θα είναι αρκετά συγκρίσιμη με αυτή των Ρώσων, και σε ορισμένες χώρες —κυρίως στη Γερμανία— θα είναι μεγαλύτερη.

Προϋπόθεση για να πέσει η Γερμανία σε αυτή την παγίδα είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος των πράσινων κομμάτων και της ιδεολογίας στην Ευρώπη.

Οι Γερμανοί Πράσινοι είναι ένα έντονα δογματικό, αν όχι ζηλωτικό, κίνημα, που τους κάνει πολύ εύκολο να αγνοήσουν τα οικονομικά επιχειρήματα.

Από αυτή την άποψη, οι Γερμανοί Πράσινοι ξεπερνούν κάπως τους ομολόγους τους στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Τα προσωπικά χαρακτηριστικά και η έλλειψη επαγγελματισμού των ηγετών τους – κυρίως η Annalena Baerbock και ο Robert Habeck – επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατο για αυτούς να παραδεχτούν τα λάθη τους εγκαίρως.

Έτσι, θα αρκεί να σχηματιστεί γρήγορα η εικόνα των μέσων ενημέρωσης του επιθετικού πολέμου του Πούτιν για να μετατραπούν οι Πράσινοι σε ένθερμους και σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές των κυρώσεων, ένα «κόμμα πολέμου». Θα επιτρέψει την εισαγωγή του καθεστώτος κυρώσεων χωρίς κανένα εμπόδιο.

Η έλλειψη επαγγελματισμού των σημερινών ηγετών δεν θα επιτρέψει μια οπισθοδρόμηση στο μέλλον, ακόμη και όταν ο αρνητικός αντίκτυπος της επιλεγμένης πολιτικής γίνει αρκετά εμφανής.

Οι εταίροι του γερμανικού κυβερνητικού συνασπισμού θα πρέπει απλώς να ακολουθήσουν τους συμμάχους τους — τουλάχιστον έως ότου το φορτίο των οικονομικών προβλημάτων ξεπεράσει τον φόβο πρόκλησης κυβερνητικής κρίσης.

Ωστόσο, ακόμη και όταν το SPD και το FDP είναι έτοιμα να πάνε ενάντια στους Πράσινους, η πιθανότητα για την επόμενη κυβέρνηση να επαναφέρει τις σχέσεις με τη Ρωσία σε κανονικούς ρυθμούς αρκετά σύντομα θα είναι αισθητή περιορισμένη.

Η εμπλοκή της Γερμανίας σε μεγάλες προμήθειες όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού στον ουκρανικό στρατό θα δημιουργήσει αναπόφευκτα μια ισχυρή δυσπιστία στη Ρωσία, η οποία θα κάνει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων αρκετά χρονοβόρα.

Εάν επιβεβαιωθούν τα εγκλήματα πολέμου και η ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας, η γερμανική πολιτική ηγεσία δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει το βέτο των εταίρων της στην ΕΕ σχετικά με τη βοήθεια προς την Ουκρανία και τα ενισχυμένα πακέτα κυρώσεων.

Αυτό θα εξασφαλίσει ένα αρκετά μεγάλο χάσμα στη συνεργασία μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας, το οποίο θα καταστήσει τους μεγάλους γερμανικούς οικονομικούς φορείς μη ανταγωνιστικούς.

 

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Μια μείωση του ρωσικού ενεργειακού εφοδιασμού — ιδανικά, η πλήρης παύση τέτοιων προμηθειών — θα οδηγούσε σε καταστροφικά αποτελέσματα για τη γερμανική βιομηχανία.

Η ανάγκη εκτροπής σημαντικών ποσοτήτων ρωσικού φυσικού αερίου για χειμερινή θέρμανση κατοικιών και δημόσιων εγκαταστάσεων θα επιδεινώσει περαιτέρω τις ελλείψεις. Τα λουκέτα σε βιομηχανικές επιχειρήσεις θα προκαλέσουν ελλείψεις εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για την κατασκευή, διάσπαση των τμημάτων logistics και, τελικά, φαινόμενο ντόμινο.

Μια πλήρης ακινησία στα μεγαλύτερα χημικά, μεταλλουργικά και μηχανουργικά εργοστάσια είναι πιθανή, ενώ δεν έχουν ουσιαστικά καμία πλεονάζουσα ικανότητα να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας. Θα μπορούσε να οδηγήσει στο κλείσιμο επιχειρήσεων συνεχούς κύκλου, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει την καταστροφή τους.

Οι σωρευτικές απώλειες της γερμανικής οικονομίας μπορούν να εκτιμηθούν μόνο κατά προσέγγιση.

Ακόμα κι αν ο περιορισμός των ρωσικών προμηθειών περιοριστεί στο 2022, η συνέπειά του θα διαρκέσει αρκετά χρόνια και οι συνολικές απώλειες θα μπορούσαν να φτάσουν τα 200-300 δισεκατομμύρια ευρώ.

Όχι μόνο θα επιφέρει ένα καταστροφικό πλήγμα στη γερμανική οικονομία, αλλά ολόκληρη η οικονομία της ΕΕ θα καταρρεύσει αναπόφευκτα.

Δεν μιλάμε για μείωση του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας, αλλά για διαρκή ύφεση και μείωση του ΑΕΠ μόνο στην παραγωγή υλικών κατά 3-4% ετησίως για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

Μια τέτοια πτώση θα προκαλέσει αναπόφευκτα πανικό στις χρηματοπιστωτικές αγορές και μπορεί να τις οδηγήσει σε κατάρρευση.

Το ευρώ αναπόφευκτα, και πιθανότατα μη αναστρέψιμα, θα πέσει κάτω από το δολάριο. Η απότομη πτώση του ευρώ θα προκαλέσει κατά συνέπεια την παγκόσμια πώλησή του.

Θα γίνει ένα τοξικό νόμισμα και όλες οι χώρες στον κόσμο θα μειώσουν γρήγορα το μερίδιό του στα συναλλαγματικά αποθέματά τους. Αυτό το κενό θα καλυφθεί πρωτίστως με δολάριο και γιουάν.

Μια άλλη αναπόφευκτη συνέπεια μιας παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης θα είναι η απότομη πτώση του βιοτικού επιπέδου και η αύξηση της ανεργίας (μέχρι 200.000-400.000 μόνο στη Γερμανία), η οποία θα συνεπάγεται την έξοδο ειδικευμένου εργατικού δυναμικού και καλά μορφωμένων νέων. Δεν υπάρχουν κυριολεκτικά άλλοι προορισμοί για τέτοια μετανάστευση εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα.

Μια κάπως μικρότερη, αλλά και αρκετά σημαντική ροή μεταναστών μπορεί να αναμένεται από άλλες χώρες της ΕΕ.

Το υπό εξέταση σενάριο θα χρησιμεύσει έτσι στην ενίσχυση των εθνικών χρηματοοικονομικών συνθηκών τόσο έμμεσα όσο και πιο άμεσα. Βραχυπρόθεσμα, θα αντιστρέψει την τάση της επικείμενης οικονομικής ύφεσης και, επιπλέον, θα εδραιώσει την αμερικανική κοινωνία αποσπώντας την από τις άμεσες οικονομικές ανησυχίες. Αυτό, με τη σειρά του, θα μειώσει τους εκλογικούς κινδύνους.

Μεσοπρόθεσμα (4-5 χρόνια), τα σωρευτικά οφέλη από τη φυγή κεφαλαίων, τις αναπροσανατολισμένες ροές υλικοτεχνικής υποστήριξης και τον μειωμένο ανταγωνισμό στις μεγάλες βιομηχανίες ενδέχεται να ανέλθουν σε 7-9 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Δυστυχώς, η Κίνα αναμένεται επίσης να ωφεληθεί μεσοπρόθεσμα από αυτό το αναδυόμενο σενάριο.

Ταυτόχρονα, η βαθιά πολιτική εξάρτηση της Ευρώπης από τις ΗΠΑ μας επιτρέπει να εξουδετερώνουμε αποτελεσματικά πιθανές προσπάθειες μεμονωμένων ευρωπαϊκών κρατών να πλησιάσουν την Κίνα.

Ο κύριος συγγραφέας αυτής της έκθεσης ήταν πιθανότατα Βρετανός, δεδομένου του στυλ γραφής και της χρήσης ορισμένων λέξεων.

Η ερευνητική ομάδα απέκλειε ξεκάθαρα τη μαθηματική βεβαιότητα ότι εάν η Ευρώπη «καταρρεύσει», τότε ολόκληρο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα πρέπει επίσης.

Δεν υπάρχει πιθανός τρόπος, δεδομένου του βάθους των αναλύσεων, οι ερευνητές να μην γνώριζαν επώδυνα ότι η ευρωπαϊκή επένδυση, ας πούμε, στον S&P 500 αποτελεί περίπου το 25% της συνολικής του αξίας. Έτσι, το χρηματιστήριο των ΗΠΑ θα καταστρεφόταν από την κατάρρευση των οικονομιών της ΕΕ και αυτό θα πυροδοτούσε καταρράκτες χρηματοπιστωτικά τσουνάμι και πρωτοφανείς υπερκύκλους χρεοκοπιών που θα έσπαζαν το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, εξασφαλίζοντας μια παγκόσμια ύφεση που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο.

Όλα από σχέδιο.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο αυτή η υποστοίβα έχει δηλώσει προηγουμένως ότι η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο περιορισμένη.

Μερικές επιλογές από τα παραπάνω:

– Προϋπόθεση για να πέσει η Γερμανία σε αυτή την παγίδα είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος των πράσινων κομμάτων και της ιδεολογίας στην Ευρώπη…

– Οι Γερμανοί Πράσινοι είναι πλήρως ελεγχόμενοι από το WEF και τον ΟΗΕ, όπως ακριβώς το κόμμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ

– Μια μείωση του ρωσικού ενεργειακού εφοδιασμού — ιδανικά, η πλήρης παύση τέτοιων προμηθειών — θα οδηγούσε σε καταστροφικά αποτελέσματα για τη γερμανική βιομηχανία.

– Η Μεγάλη Επαναφορά είναι, απλά, προμελετημένη, σχεδιασμένη παγκόσμια κατάρρευση.

– Εάν χρειάζεται η Γερμανία να ξεκινήσει το κραχ για να τερματιστούν όλες οι συντριβές και οι αγορές όπως τις γνωρίζαμε, τότε, σύμφωνα με αυτούς τους παγκοσμιοποιητές της One World Government, ας είναι έτσι.

Οι συντάκτες της έκθεσης RAND τα γνώριζαν όλα αυτά πολύ καλά και απλώς αντισταθμίζουν το συμπέρασμά τους και καλύπτουν τη συνενοχή της εταιρείας τους στις συνεργασίες τους στον σχεδιασμό των διάφορων ψυχοπαθών, χωρίς να περιορίζονται στο PSYOP-MARKET-CRASH.

Κανένα έθνος δεν βγαίνει αλώβητο.

Αγωνιζόμαστε προς την 4η Βιομηχανική Επανάσταση από την πλήρη παγκόσμια οικονομική και κοινωνική κατάρρευση.

Προετοιμαστείτε ανάλογα.

Σελίδες από την αναφορά RAND:

ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ.

– – –

(*) : https://en.wikipedia.org/wiki/Ponzi_scheme
Ένα σχήμα Ponzi ( / ˈ p ɒ n z i / , ιταλικά: [ˈpontsi] ) είναι μια μορφή απάτης που δελεάζει επενδυτές και πληρώνει κέρδη σε προηγούμενους επενδυτές με κεφάλαια από πιο πρόσφατους επενδυτές. [1]

Πήρε το όνομά του από τον Ιταλό επιχειρηματία Charles Ponzi, το σύστημα οδηγεί τα θύματα να πιστεύουν ότι τα κέρδη προέρχονται από νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα (π.χ. πωλήσεις προϊόντων ή επιτυχημένες επενδύσεις) και δεν γνωρίζουν ότι άλλοι επενδυτές είναι η πηγή των κεφαλαίων.

Ένα σχέδιο Ponzi μπορεί να διατηρήσει την ψευδαίσθηση μιας βιώσιμης επιχείρησης όσο νέοι επενδυτές συνεισφέρουν νέα κεφάλαια και όσο οι περισσότεροι από τους επενδυτές δεν απαιτούν πλήρη αποπληρωμή και εξακολουθούν να πιστεύουν στα ανύπαρκτα περιουσιακά στοιχεία που υποτίθεται ότι κατέχουν.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Το θέμα, προβάλεται και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις