Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ανώτατη πηγή του ΓΕΕΘΑ για «τουρκικές προκλήσεις»: «Δεν υπάρχει τίποτα το ουσιαστικό ή το νέο – Μόνο τα UAV αλλά…»

 


Ποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα; - Διαψεύδονται και οι «Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες στον Έβρο»

«Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει για συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών στον Έβρο και καμία ιδιαίτερη κινητικότητα δεν υπάρχει στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Ούτε η NAVTEX του Oruc Reis δημιουργεί κάποιον προβληματισμό γιατί αφορά τον κόλπο της Αττάλειας εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και εντός της νόμιμης τουρκικής ΑΟΖ» ανέφερε ανώτατη πηγή του ΓΕΕΘΑ στο pronews.gr αναφορικά με τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες.

 


Και συμπλήρωσε σχετικά: «Οι δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, του Ερντογάν συμπεριλαμβανομένου, αξιολογούνται, αλλά δεν είναι στοιχείο έντασης, αφού δεν έχουν λένε κάτι το διαφορετικό. Προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία αυτοί που γράφουν ή μιλάνε για ένταση χωρίς να υπάρχει και για τουρκικές προκλήσεις χωρίς να υπάρχουν, τουλάχιστον όχι στην έκταση που περιγράφονται».

Και η ίδια πηγή κατέληξε:

«Το μόνο που υπάρχει και πρέπει να δώσουμε προσοχή, αλλά η πολιτική ηγεσία αρνείται να λάβει δραστικά μέτρα, είναι το ζήτημα των τουρκικών UAV επάνω από τα νησιά. Εδώ θα μπορούσαμε να δώσουμε μία απάντηση άμεση, χωρίς κόστος, αλλά δεν το συζητούν»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις