Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Vegas Live Stage: Έρχεται η πρεμιέρα με Γονίδη - Μελά


 Μία συνεργασία μεγατόνων έρχεται φέτος στην πίστα του Vegas Live Stage, ενός νέου στεκιού στην αθηναϊκή διασκέδαση που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό μόλις την περασμένη σεζόν. Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς, δύο ονόματα που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο λαϊκό τραγούδι των τελευταίων δεκαετιών, ενώνουν τις φωνές και τις επιτυχίες τους και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν από την πίστα αυτή μια μοναδική σειρά εμφανίσεων για τον χειμώνα 2022-23 που θα κάνει την έναρξή της την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου. Έκτοτε, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι δύο καλλιτέχνες θα δίνουν το δικό τους μουσικό ραντεβού στην πίστα αυτή και το μόνο βέβαιο είναι πως θα κλέψουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ Vegas Live Stage (ΕΔΩ)

Το Vegas Live Stage βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη, στον Ταύρο, και παρά το γεγονός ότι άνοιξε μόλις πέρσι, αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε πλήρη ανακαίνιση του χώρου προκειμένου να υποδεχθεί το δυναμικό σχήμα με τον καλύτερο τρόπο και να προσφέρει στο κοινό του μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα αυθεντικά λαϊκό πρόγραμμα που το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνει το απόλυτο talk of the town στην αθηναϊκή διασκέδαση. Αυτή, θα είναι η πρώτη συνεργασία του Σταμάτη Γονίδη με τη συγκεκριμένη πίστα, σε αντίθεση με τον Ζαφείρη Μελά, ο οποίος συνεργάστηκε με το νυχτερινό κέντρο και την περασμένη άνοιξη. Τότε, τον απολαύσαμε σε μία ακόμα ξεχωριστή σύμπραξη με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τον Βασίλη Τερλέγκα. Τώρα, θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του σχήματος για ακόμα μια σεζόν και, αναμφίβολα, θα κερδίσει και πάλι την πιο θερμή ανταπόκριση από το κοινό. Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει, δίνοντας τη δική του νεανική νότα, ο Νίκος Δούρος, καθώς και μία γυναικεία φωνή - έκπληξη που το νυχτερινό κέντρο δεν έχει αποκαλύψει ακόμα.

Οι προετοιμασίες για την επερχόμενη πρεμιέρα είναι πυρετώδεις και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που η διασκέδαση στην Αθήνα θα πάει σε άλλο επίπεδο. Κάθε εβδομάδα, οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα δίνουν ένα μουσικό ραντεβού που θα κλέβει τις εντυπώσεις και θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην πόλη. Το Vegas Live Stage, για ακόμα έναν χειμώνα, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της νυχτερινής διασκέδασης και όχι άδικα. Μια από τις πιο ξεχωριστές μουσικές συνυπάρξεις που θα δούμε φέτος και σίγουρα κανείς λάτρης του λαϊκού ρεπερτορίου δεν θα πρέπει να χάσει! Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ένας θα είναι ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης στην πόλη: το Vegas Live Stage. 

Vegas Live Stage: Έρχεται η πρεμιέρα με Γονίδη - Μελά





Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις