Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Σεξουαλική Κακοποίηση 12χρονης στην Αθήνα: Ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα και τα αδέλφια της

 


Συγκλονίζει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στην Αθήνα. Για την υπόθεση έχουν ήδη γίνει δύο συλλήψεις έως τώρα, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα του 53χρονου και των αρρωστημένων ορέξεών του και τα άλλα παιδιά της οικογένειας, τα τρία μικρότερα αδελφάκια της 12χρονης. Η πολύτεκνη οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο δράστης την βοηθούσε οικονομικά ανά διαστήματα, ενώ υποψίες γεννούν οι πληροφορίες ότι έδινε χαρτζιλίκι και στα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ερευνούν το εάν κάποιος από τους οικείους του παιδιού γνώριζε ή ακόμη και επέτρεπε η 12χρονη να βιώνει αυτόν τον εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου.

Η φρικτή υπόθεση κακοποίησης αποκαλύφθηκε, όταν ένας άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της οικογένειας είδε τυχαία κάποια περίεργα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 12χρονης από τον δράστη, γεγονός που κίνησε τις υποψίες του.

Την βίαζε, την εξέδιδε και δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, το κορίτσι βίωνε έναν εφιάλτη. Ο 53χρονος, που συνελήφθη από τις Αρχές, κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη με την απειλή όπλου και με διάφορες άλλες απειλές την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Μάλιστα, δεν δίσταζε να φωτογραφίζει την 12χρονη γυμνή και να ανεβάζει τις φωτογραφίες της σε πορνογραφικά site.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος, που έχει φιλικές σχέσεις με τη μητέρα του κοριτσιού, διατηρεί ένα εμπορικό μαγαζί στην Αθήνα, όπου το παιδί πήγαινε να βοηθήσει στον ελεύθερο χρόνο του, από τον περασμένο Απρίλιο έως τον Αύγουστο. Αυτό αποτέλεσε και την αφορμή ώστε ο δράστης να προσεγγίσει την ανήλικη και στη συνέχεια με διάφορες απειλές να την κακοποιεί και να την εκμεταλλεύεται.

Ο 53χρονος αλλά και ένας 43χρονος «πελάτης» που πλήρωνε για να κακοποιεί την ανήλικη συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου με βάση και σχετικά εντάλματα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η μητέρα του κοριτσιού υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε κάτι για το μαρτύριο που περνούσε η κόρη της στα χέρια του 53χρονου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις