Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Bόλος: Απειλούσε να κάψει τη σύζυγο και τα πεθερικά του με βενζίνη – Στη φυλακή 46χρονος για ενδοοικογενειακή βία

 


Σε 7,5 χρόνια φυλάκιση για σοβαρά επεισόδια σε βάρος της σωματικής ακεραιότητας της εν διαστάσει συζύγου του και των πεθερικών του καταδικάστηκε 46χρονος επιχειρηματίας, με μεγάλο κύκλο εργασιών, στον Βόλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news ο καταδικασθείς στο παρελθόν έβαλε μαχαίρι στον λαιμό του πεθερού του, πήρε μπιτόνι με βενζίνη για να κάψει σύζυγο και πεθερικά, ενώ απείλησε και εισαγγελέα.

Στο «όνομα της αγάπης» του για το ανήλικο παιδί του διασύρει και χτυπάει την γυναίκα και τα πεθερικά του, ενώ δηλώνει ψυχιατρικό περιστατικό και κοκαϊνομανής.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου εκδικάστηκαν δυο υποθέσεις του, ενώ είναι ήδη προφυλακισμένος. Αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας τηλεφώνησε από τη φυλακή στο σπίτι των πεθερικών του και τους είπε: «Μόλις γίνει το δικαστήριο, θα βγω και σε πέντε λεπτά, όπου και να κρυφτείτε, θα σας βρω και θα σας σκοτώσω».

Βία και απειλές

Στο παρελθόν ο 46χρονος είχε ανέβει στα κάγκελα του σπιτιού των πρώην πεθερικών του, στο οποίο ζει επίσης η πρώην σύζυγος και το παιδί του και άρχισε να φωνάζει, να απειλεί ότι θα τους κάψει ζωντανούς και να προσπαθεί να μπει στο σπίτι.

Ευτυχώς, από το σπίτι έλειπαν η πρώην σύζυγος και το παιδί, αφού τους είχαν φυγαδεύσει σε συγγενικό τους πρόσωπο.

Ο 46χρονος πέταξε πέτρα και χτύπησε στο πόδι την πεθερά του, έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του πεθερού του και τον χαστούκισε.

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη. Σ’ ένα άλλο επεισόδιο είχε κυνηγήσει τον πεθερό του με ρόπαλο.

«Ζούμε μια κόλαση, μέσα στις απειλές και το ξύλο», δήλωσε ο πεθερός του, ενώ «καταπέλτης» ήταν ο εισαγγελέας της έδρας εναντίον του.

Υπενθυμίζεται πως είχε απειλήσει στο παρελθόν και την εισαγγελέα που έχει χειριστεί δικές του  υποθέσεις.

Της είχε πει ότι θα  την καρυδώσει και ότι δεν θα γλιτώσει, γιατί θα την στείλει φυλακή. Για το συγκεκριμένο περιστατικό  είχε διαταχθεί από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας  προκαταρκτική εξέταση.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις