Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: «Δεν έχει έρθει κανένας για την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού» λέει η δικηγόρος της 12χρονης


Η ίδια έκανε λόγο για «ανυπόστατες φήμες περί σκευωρίας και πλεκτάνης εις βάρος του 53χρονου»

 

Όσοι είστε γονείς, σκεφθείτε τι περνάει αυτό το παιδί… και η οικογένειά του… κυρίως όμως, την ψυχοσύνθεση ενός παιδιού που βιάστηκε και έγινε σκεύος ηδονής από ένα ΚΤΗΝΟΣ…

Στον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, υπάρχουν ψυχολόγοι … ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ;;;

ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΒΗΜΑ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;;;

Ο έτερος υιός της αδελφομάνας, ο Κωστάκης Μπακογιάννης, ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ…

ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΛΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ…

Για τις τηλεοπτικές πόρνες, δεν αξίζει να μιλήσω… ως ύαινες έχουν πέσει πάνω στην οικογένεια του θύματος…

Πάντα ύαινες ήταν και πάντα ύαινες θα είναι…

 

Καλλιόπη Σουφλή


Για σοκαριστική υπόθεση έκανε λόγο η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης στα Σεπόλια, την οποία ο 53χρονος κομματάρχης & μέλος της ΝΔ φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά και να την εξέδιδε μέσω ψεύτικων προφίλ στα social media.

Κομματάρχης & μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Μιλώντας στο MEGA, η Ασπασία Ταραχοπούλου επεσήμανε πως η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης που είναι μυστική. «Έχω δηλώσει παράσταση για την υποστήριξη της κατηγορίας από τη μεριά της οικογένειας που είναι συγκλονισμένη».

Η ίδια έκανε λόγο για «ανυπόστατες φήμες περί σκευωρίας και πλεκτάνης εις βάρος του 53χρονου» και για ογκωδέστατη δικογραφία 1.000 σελίδων «που πρέπει να μελετηθούν».

«Τα ΜΜΕ έχουν στοχοποιήσει το παιδί»

Επίσης, εξέφρασε την οργή της για τον χειρισμό της υπόθεσης από μερίδα των ΜΜΕ.

Όπως είπε ««έχω σοβαρό παράπονο από τα κανάλια. Η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί και δεν έχουν σεβαστεί τίποτα. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί, είναι γνωστή η ταυτότητά του, οι δημοσιογράφοι είναι όλη μέρα και όλη νύχτα έξω από το σπίτι της οικογένειας. Έχουν δημοσιοποιήσει φωτογραφία του παιδιού με πίξελ. Εμείς θα στείλουμε εξώδικο σε όλα τα κανάλια για να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα» είπε η δικηγόρος της οικογένειας αναφερόμενη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ίδια «ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί ακόμα, εκμεταλλεύεται το παραμικρό σε βάρος του παιδιού.

Πρώτο μας μέλημα είναι η προστασία του παιδιού που βάλλεται από παντού. Αυτό που υφίσταται τώρα είναι δεύτερη διαπόμπευση. Κάνω έκκληση στα κανάλια και τους δημοσιογράφους να αφήσουν την οικογένεια στην ησυχία τους γιατί περνούν ένα βασανιστήριο».

 

«Δεν έχει έρθει κανένας για την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού»

Η κ. Ταραχοπούλου ισχυρίστηκε πως καμία κρατική υπηρεσία δεν έχει αναλάβει ακόμη την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού, το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιος από την κοινωνική υπηρεσία, από το κράτος, που θα μπορούσε να αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού» υπογράμμισε.

Όπως λέει η ίδια, σήμερα μόνο πήραν τηλέφωνο την οικογένεια και ανακοίνωσαν ότι έχει οριστεί παιδοψυχολόγος για την ανήλικη.

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος του κατηγορούμενου έσπευσε να συγκαλύψει την υπόθεσηλέγοντάς της ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία γιατί θα καταστραφεί η οικογένειά τους.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η μητέρα του κοριτσιού, η γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδα που χρειάζεται η 12χρονη για ψυχολόγους!

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις