Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Alter Ego: Ανακοίνωση για την απομάκρυνση του Παναγιώτη Μίχου από το «Βήμα»- «Έθεσε εαυτόν εκτός της εφημερίδας»

 


Ο Όμιλος Alter Ego Media, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα «Το Βήμα», εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την λήξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Μίχο, γιο του 53χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο Όμιλος στην ανακοίνωσή του εξηγεί τους λόγους της λήξης της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μίχο τονίζοντας  ότι του ζητήθηκε «να μείνει στο περιθώριο» για ένα διάστημα, εξαιτίας των αποκαλύψεων για τον πατέρα του, ωστόσο αυτός έθεσε εαυτόν εκτός της εφημερίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση. Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης. Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου».

Όμιλος ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ»

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μίχου

Νωρίτερα σε δημόσια ανάρτηση του στο Facebook, ο γιος του 53χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, Παναγιώτης Μίχος, αναφέρεται στην πρόσφατη λήξη της συνεργασίας του με την εφημερίδα «Το Βήμα» στην οποία εργαζόταν μέχρι πριν λίγες μέρες ως διπλωματικός συντάκτης.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις