Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

AYTOΣ EINAI O τέταρτος βιαστής της 12χρονης

 


Βίντεο: Χάρης Γκίκας

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ο τέταρτος συλληφθείς για την υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

O 36χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα (17/10)

Το προφίλ του μάγκα δείτε το εδώ

Πρόκειται για διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου «Μεταξά» ο οποίος κατοικεί στα δυτικά προάστια. Έκλεισε το ραντεβού με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών και την βίασε στο αυτοκίνητο του στην περιοχή των Σεπολίων. Ο 36χρονος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (15/10). 

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 36χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, και έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την απόλυση του. 

Δείτε φωτογραφίες του 36χρονου: 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την τέταρτη σύλληψη:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής». 

00:00
00:06

 

Δείτε τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του 36χρονου:

00:00
00:51

 

Εκτός από τον 36χρονο, για την φρικιαστική αυτή υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα τρεις συλλήψεις. Πρόκειται για τον 53χρονο βιαστή – μαστροπό, Ηλία Μίχο και άλλους δύο βιαστές – πελάτες, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, οι οποίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και τον 33χρονο Α.Λ. που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις