Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Αποκάλυψη BOMBA! Τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna τα προετοίμαζαν ΠΡΙΝ από τον κορονοϊό το 2017!

 


Παρά τις προσπάθειες των κυβερνήσεων να φημίσουν τους πολίτες, παρά τις προσπάθειες των μεροληπτικών fact-checkers να πείσουν τον κόσμο ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά, πολίτες του κόσμου, βουλευτές και άλλα πρόσωπα, κατόπιν ατομικών τους μόχθων και ερευνών, συνεχίζουν να εκπλήσσουν την παγκόσμια κοινότητα με συγκλονιστικές πληροφορίες για τα αμφιβόλου ποιότητας εμβόλια, πληροφορίες που δεν μιλούν τα συστημικά ΜΜΕ.

Ευρωβουλευτής αντιμετωπίζει την ασυμφωνία της ημερομηνίας κλινικών δοκιμών για τα εμβόλια COVID 19 που για τη Moderna και Pfizer φαίνεται να ξεκίνησαν το 2017…

Την παραπάνω πληροφορία φαίνεται να την επιβεβαιώνει ένα έγγραφο της ΕΜΑ που ζήτησε ο ίδιος να παραλάβει πριν έναν χρόνο και το οποίο περιλαμβάνει όλες τις κλινικές δοκιμές. Το συγκεκριμένο γράφει ότι οι κλινικές δοκιμές ξεκίνησαν το 2017, προτού κιόλας καταγραφεί το πρώτο κρούσμα covid-19! Τρεις μέρες μετά την δημοσιοποίηση του δείγματος DNA από μολυσμένο άνθρωπο, η Pfizer άρχισε ήδη τις δοκιμές με τα εμβόλια!

Οι παραπάνω εταιρείες είχαν ήδη τα τεστ έτοιμα για να υποβάλλουν στους αντίστοιχους κυβερνητικούς οργανισμούς για έγκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις