Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Τα εμβόλια του Covid 19 είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία του κόσμου – H αποκάλυψη 10 ευρωβουλευτών


 Τα εμβόλια για τον COVID είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία του κόσμου.

«Η αγορά 4,5 δισεκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου για τον Covid-19 για 450 εκατομμύρια κατοίκους της ΕΕ είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία της ανθρωπότητας», δήλωσε ο Mislav Kolakusic, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Αυτό είναι 10 δόσεις για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στην Ευρώπη – συμπεριλαμβανομένων των νεογέννητων – για μια ένεση που κανείς δεν γνωρίζει τα συστατικά της.
Πρόσφατα, 10 ευρωβουλευτές ρώτησαν την Ursula von der Leyen, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – γνωστή και ως «Κ. 4,5 δισεκατομμύρια δόσεις» – εάν θα δοθούν στην δημοσιότητα όλες οι συμβάσεις με την Pfizer.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον Covid-19 για να απαντήσει σε ερωτήσεις.
Στη θέση του, εμφανίστηκε η Janine Small, Πρόεδρος των International Developed Markets.
Ο ευρωβουλευτής Rob Roos τη ρώτησε εάν η Pfizer είχε δοκιμάσει εάν το εμβόλιο της μπορεί να σταματήσει την μετάδοση του ιού πριν το προϊόν εισέλθει στην αγορά.
Η απάντηση της εκπροσώπου της Pfizer ήταν «όχι».
Το σύνθημα «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν ένα διαρκές ψέμα…

Στις 11 Οκτωβρίου 2022 την επομένη της ακρόασης για τον Covid 19, έξι ευρωβουλευτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποκαλύπτοντας τι συνέβη.
Οι έξι ευρωβουλευτές ήταν:
Francesca Donato (Ιταλία),
Cristian Terhes (Ρουμανία),
Virginie Jeron (Γαλλία),
Sylvia Limmer (Γερμανία),
Ivan Sincic (Κροατία),
Christine Anderson (Γερμανία)

Ο εκπρόσωπος του Albert Bourla «δεν ήταν σε θέση ή ήταν απρόθυμος να απαντήσει σε πολλές από τις ερωτήσεις των συναδέλφων μου», είπε ο Terhes.
«Τι έχει να κρύψει η Pfizer; …
Όταν ρωτήσαμε πότε πρόκειται να αποδεσμεύσουν πλήρως αυτές τις συμβάσεις, ο εκπρόσωπος της Pfizer, ο οποίος στάλθηκε για να αντικαταστήσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, είπε ότι δεν μπορούν να αποκαλύψουν πλήρως αυτές τις συμβάσεις επειδή έχουν κάποια εμπορικά μυστικά … και πρέπει να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους.
Αλλά τι γίνεται με τα συμφέροντα των λαών μας;».

«Η συμπεριφορά της Pfizer-Biotech, της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας που εμπλέκεται στην παραγωγή εμβολίου κατά του Covid-19, είναι αξιοθρήνητη και απαράδεκτη σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο όπως αυτό της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«… ο Albert Bourla αρνήθηκε να εμφανιστεί για να απαντήσει στις εύλογες ερωτήσεις μας σχετικά με την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την πρόεδρο της Κομισιόν της ΕΕ, Ursula von der Leyen, που έχουν ήδη θεωρηθεί παράτυπα….
Επίσης η Πρόεδρος von der Leyen αρνήθηκε να αποκαλύψει το περιεχόμενο των emails…
Υπάρχουν βαριές σκιές σχετικά με τη νομιμότητα ολόκληρης της διαδικασίας ανάθεσης της σύμβασης και σοβαρές υποψίες διαφθοράς».

«Είναι σκάνδαλο το γεγονός ότι ο Bourla αποφεύγει ενώ έχει καθήκον να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις αφού έκανε τη συμφωνία της ζωής του»…
Μάλιστα η εκπρόσωπος της Pfizer ανέφερε σε εκπρόσωπο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ότι δεν είναι διατεθειμένη να απαντήσει σε καμία ερώτηση… συγκεκριμένου ευρωβουλευτή…

«Μια μελέτη για την ασφάλεια για τις έγκυες γυναίκες η Pfizer κατάφερε να την… περιθωριοποιήσει.
Τα προκαταρκτικά δεδομένα φαίνεται να δείχνουν αύξηση των αμβλώσεων σε έγκυες γυναίκες.
Η Pfizer δεν σχολίασε».

«Είναι μεγάλη ντροπή το γεγονός ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, δεν παρουσιάστηκε ενώπιον της επιτροπής μας.
Και είναι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή που δεν έχει καμία πραγματική πρόθεση να εμφανιστεί», ανέφερε άλλος ευρωβουλευτής…

Ο Ivan Sincic (Κροατία) μας θύμισε ένα τεράστιο σκάνδαλο της Pfizer πριν από 10 χρόνια, όπου η Pfizer τιμωρήθηκε με 60 εκατομμύρια δολάρια για δωροδοκία Κροατών γιατρών που ήταν υπεύθυνοι για την καταχώριση φαρμάκων και την αξιολόγηση κλινικών δοκιμών.
Και ότι αυτό δεν είναι το μόνο σκάνδαλο που αφορά την Pfizer. «Λοιπόν, όταν έχετε μια τέτοια εταιρεία, που χρησιμοποιεί emails για να επικοινωνήσει με την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τότε πρέπει να ρωτήσουμε τι συμβαίνει εδώ;
Πρόκειται για σύγκρουση συμφερόντων;
Ναι φυσικά και είναι.
Και μια σύγκρουση συμφερόντων είναι το πρώτο βήμα προς τη διαφθορά….

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν είναι παρά μια γιγάντια επίδειξη δημοκρατικής ψευδαίσθησης για να κοροϊδέψει τους λαούς της Ευρώπης να πιστεύουν ότι τα συμφέροντά τους εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο.
Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι μια φούσκα ψευδαισθήσεων.

Πηγή: bankingnews.gr


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις