Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Kολωνός: Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί για τον ρόλο της μητέρας – Πληροφορίες σοκ για την υπόθεση της 12χρονης

 


Πληροφορίες που προκαλούν σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την φρικτή υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή T-live, οι αστυνομικοί φέρονται να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η μητέρα της ανήλικης ήταν εκείνη που άρχισε να εκδίδει το παιδί για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο. Στη συνέχεια, ακολούθησε ο 53χρονος, όπως προκύπτει από τις σχετικές πληροφορίες.

Την αποκάλυψη έκανε η Ηρώ Καρυοφύλλη, σημειώνοντας ότι πληροφορίες θέλουν την μητέρα της ανήλικης να έχει ξεκινήσει το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος της κόρης της. Όπως επισήμανε, οι αστυνομικοί άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει με την μητέρα, όταν μιλούσαν στο παιδί γι’ αυτήν και καταλάβαιναν ότι γνωρίζει περισσότερα και δεν τα λέει.

«Σε αυτό που έχουν καταλήξει, λοιπόν, είναι ότι η μητέρα άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο. Οι πληροφορίες βγαίνουν από την Αστυνομία. Στη συνέχεια, τον περασμένο Απρίλιο, προέκυψε η εμπλοκή του 53χρονου κατηγορούμενου. Η Αστυνομία λοιπόν έχει καταλήξει ότι η μητέρα έβγαζε χρήματα σε βάρος του παιδιού, εκπορνεύοντάς το και το ίδιο ήρθε να κάνει στη συνέχεια και ο 53χρονος κατηγορούμενος», υπογράμμισε.

Στο ίδιο ρεπορτάζ επισημάνθηκε πως υπάρχουν μάρτυρες από την γειτονιά, που ισχυρίζονται ότι πριν από έναν χρόνο έβλεπαν την μητέρα μαζί με το παιδί να συναντιέται με άγνωστους άνδρες.

Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα – Για δύο νέες καταγγελίες σε βάρος των κατηγορουμένων μίλησε ο δικηγόρος της
Αποδέκτης καταγγελιών από δύο 18χρονες σήμερα νεαρές γυναίκες για τους δύο κατηγορούμενους, δήλωσε ότι έγινε ο Απόστολος Λύτρας. Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι από πίσω από την υπόθεση υπάρχει κύκλωμα.

Η μητέρα της ανήλικης παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για λίγα λεπτά και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στην ανακρίτρια την Δευτέρα. Ο συνήγορός της, είπε ότι: «Εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες. Πήρε προθεσμία για τις 13.00 τη Δευτέρα. Ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται. Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία […] οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι […] Μοναδικό στοιχείο, κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο. Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν μαζί του».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τις δύο νέες καταγγελίες. «Ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Για άλλα παιδιά, κορίτσια. Αυτή τη στιγμή είναι στα 18, αλλά αυτό έγινε πριν από χρόνια όταν ήταν ανήλικα. Προσπαθούσαν να προσεγγίσουν κι άλλα παιδιά με αυτόν τον τρόπο με σκοπό προφανώς να τα εκδίδουν. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν κι άλλοι ένοχοι για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι 213 που ακούμε, αν υπάρχουν, είναι σίγουρο ότι πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν. Γιατί είναι άνθρωποι στη διπλανή πόρτα από εμάς. Παρόλο που θα υπάρχει δυσκολία για το τι αδίκημα θα αντιμετωπίσουν», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Ερωτηθείς για την συμπεριφορά της μητέρας αναφορικά με το μεγάλωμα του παιδιού της, είπε πως «δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογήσει την μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Αυτό είναι αυτονόητο. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του και να γυρνάει ό,τι ώρα θέλει. Αυτό όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση πώς είναι δυνατόν μια μητέρα να αφήνει ένα παιδί σε αυτή την ηλικία μόνο του. Ο δράστης εκμεταλλευόμενος την οικονομική ανέχεια της οικογένειας, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας. Τους βοηθούσε με μικρά ποσά».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι πίστευε αυτή η γυναίκα, ο συνήγορος απάντησε: «Είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι (από το σπίτι). Το ίδιο μου μετέφερε και υποστηρίζει και η μεγάλη αδελφή και ο αδελφός της κοπέλας, αλλά και η θεία της που ήταν η πρώτη που επικοινώνησε μαζί μου […] Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα […] Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις