Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Kολωνός: Στον ανακριτή ο 53χρονος κομματάρχης της NΔ για τον βιασμό της 12χρονης – Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις


 Ενώπιον του ανακριτή οδηγούνται σήμερα ο 53χρονος κομματάρχης & στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας όπως και ένας 42χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό και την οποία όπως φέρεται ο πρώτος εξέδιδε σε άλλους άνδρες.

Μάλιστα, ο 53χρονος στην σελίδα του στο Facebook έχει αναρτήσει πλήθος φωτογραφιών με σημαίνοντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, είναι αρκετά δραστήριος και στον κοινωνικό χώρο καθώς κατά το παρελθόν είχε διατελέσει επίτροπος Ιερού Ναού της περιοχής με διακεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων, για περίπου έναν μήνα συνέλλεγαν πληροφορίες και στοιχεία, για τη δράση του 53χρονου, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να απειλεί με όπλο το κοριτσάκι για την ζωή του, λέγοντας πως αν αποκάλυπτε κάτι θα την σκότωνε.

Μεταξύ των πελατών ο 42χρονος συλληφθείς – Σε ρόλο «μεσολαβητή» ο 53χρονος

Ο 42χρονος συλληφθείς φέρεται να είναι ένας από τους τουλάχιστον 10-15 άνδρες, για τους οποίους φέρεται να μίλησε η ανήλικη κατά την διάρκεια της κατάθεσης της,  οι οποίοι πραγματοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους σε βάρος της έναντι αμοιβής, με τον 53χρονο να έχει τον ρόλο του «μεσολαβητή», καθώς φέρεται να λάμβανε για κάθε «ραντεβού» από 50-100 ευρώ.

Μάλιστα το κοριτσάκι τον αναγνώρισε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποκαλύπτοντας πως είχε βρεθεί μαζί του περισσότερες από μία φορές.

Οι ενδιαφερόμενοι παιδεραστές, που κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί, πραγματοποιούσαν τις συναντήσεις τους με την ανήλικη, τόσο μέσα στα αυτοκίνητα τους, όσο και σε δωμάτια, με την ίδια να αδυνατεί να προσδιορίσει την ακριβή τοποθεσία και περιοχή.

Οι δικαιολογίες του 53χρονου που δεν πείθουν

Από την πλευρά του ο 53χρονος φέρεται να την βίαζε,  μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε, από τον περασμένο Ιούνιο.

Οι ίδιες πηγές, μιλούν για μία πολύ καλά δεμένη υπόθεση, αν και από την πλευρά του ο 53χρονος επιχείρησε να…δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας πως η οικογένεια της 12χρονης θέλει να του πάρει με αυτόν τον τρόπο λεφτά αλλά και να τον καταστρέψει, ενώ όσον αφορά τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είχε από το παιδί φέρεται να υποστήριξε πως τα έστελνε από μόνη του επειδή ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τον προσεγγίσει.

«Ψάρευε» πελάτες με ψεύτικο προφίλ – Πως έγινε η αποκάλυψη

Ιδιαίτερο βάρος πλέον δίνεται στα στοιχεία που θα προκύψουν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εκεί όπου θα σαρωθούν κλήσεις, μηνύματα αλλά και συνομιλίες του 53χρονου μέσω και ψεύτικου προφίλ που φέρεται να διατηρούσε για να «ψαρεύει» πελάτες, με τα τηλέφωνα που δεχόταν από διάφορους άνδρες που εξέφραζαν ενδιαφέρον για την ανήλικη να είναι δεκάδες.

Η αποκάλυψη του εφιάλτη της ανήλικης, έγινε όταν εκείνη βρισκόταν διακοπές σε συγγενή, που παρατήρησε την έντονη ενασχόληση της με το κινητό της τηλέφωνο.

Τότε διαπίστωσε πως υπήρχαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου από τον 53χρονο, αλλά και φωτογραφίες που του έστελνε το κοριτσάκι, με αποτέλεσμα να ενημερώσει άμεσα την μητέρα της και στη συνέχεια να μεταφέρει το παιδί στην Αθήνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το παιδί εξαιτίας και της ηλικίας δεν έχει αντιληφθεί πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης,  ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον της 12χρονης, που ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, νιώθει ντροπή και φόβο για όσα έχουν αποκαλυφθεί.

Ο 53χρονος συλληφθέντας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Ο 53χρονος φέρεται να είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στα όπλα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις