Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Ο ίδιος ο Β.Πούτιν κατηγόρησε επίσημα την Ουκρανία για «τρομοκρατία» – Kακός oιωvός για το KIEBO Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες ώρες για τους Ουκρανούς


 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για πρώτη φορά πήρε θέση όχι απλώς για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία αλλά για ειδικά για την βομβιστική ενέργεια στη γέφυρα της Κριμαίας, λέγοντας ότι ήταν μια «τρομοκρατική πράξη».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι δυνάμεις πληροφοριών της Ουκρανίας είχαν στόχο να καταστρέψουν ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της πολιτικής υποδομής της Ρωσίας.

«Οι δράστες, οι αυτουργοί και οι εντολείς είναι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες», είπε ο Πούτιν στην συνάντηση με τον επικεφαλής της ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία. Πρόκειται για μια τρομοκρατική πράξη που στόχευε στην καταστροφή μιας πολιτικής υποδομής κρίσιμης σημασίας» ανέφερε, σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Κρεμλίνου στο Telegram.

Αυτό δεν είναι καθόλου καλός οιωνός για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ουκρανία και το τι θα υποστεί η χώρα ως υπεύθυνη για την τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος της Ρωσίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις